Τον Ιούνιο μεταφέρθηκε το συνέδριο και η εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ

Τον Ιούνιο μεταφέρθηκε το συνέδριο και η εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ--ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Στις 5-7 Ιουνίου το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στις 14 του ίδιου μήνα η εκλογή, από τη βάση, του διαδόχου του Ευάγγελου Βενιζέλου στον προεδρικό θώκο

Το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου θα ξεκαθαρίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, καθώς για τότε μετατέθηκαν το συνέδριο του κόμματος και η εκλογή του διαδόχου του Ευάγγελου Βενιζέλου στον προεδρικό θώκο.

Η συντονιστική γραμματεία της οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ έκανε δεκτή την εισήγηση του γραμματέα της ΚΠΕ, Νίκου Ανδρουλάκη, αποφασίζοντας ομόφωνα για τεχνικούς και διαδικαστικούς λόγους, να υπάρξει αναβολή μερικών ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, το συνέδριο, το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει στα μέσα Μαΐου, θα διεξαχθεί στις 5-7 Ιουνίου ενώ η εκλογή του νέου προέδρου θα γίνει από τη βάση του κινήματος στις 14 Ιουνίου, αντί για τις 7 του ίδιου μήνα. Η ανάδειξη των συνέδρων θα γίνει στις 24 Μαΐου.

Όπως έγινε, επίσης, γνωστό, στο συνέδριο θα κληθούν να συμμετάσχουν με δικαίωμα λόγου όλοι οι πρώην βουλευτές και οι υποψήφιοι βουλευτές των ευρωεκλογών και των τελευταίων εθνικών εκλογών που δεν συμμετέχουν στην ΚΟΕΣ ή δεν εκλεγούν σύνεδροι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα