Κόντρα Μεϊμαράκη-Παπαμιμίκου

Κόντρα Μεϊμαράκη-Παπαμιμίκου
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΔ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ.(EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Το αρχικό "κόψιμο" της υποψηφιότητας Γεωργιάδη, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ. Επίθεση Μεϊμαράκη στον Παπαμιμίκο. Για "πλήρη αυτονόμηση" κάνουν λόγο στενοί του συνεργάτες

Μεγάλη κόντρα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η υπόθεση Γεωργιάδη, ο οποίος τελικά θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Η αρχική απόφαση της ΚΕΦΕ, για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, έπληξε την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα όλοι να ψάχνουν τον… ένοχο.

Συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τόνισαν ότι “ο κ. Μεϊμαράκης έχει να μιλήσει με τον κ. Παπαμιμίκο από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Έχει αυτονομηθεί πλήρως. Εάν κάνει δεύτερη τόσο προκλητική ανοησία που θαμπώνει την εικόνα της ΝΔ θα ζητήσει την παραίτησή του”.

Ο κ. Μεϊμαράκης και κατά την ομιλία του στην ΚΟ του κόμματος το πρωί του Σαββάτου, τόνισε ότι έχει να μιλήσει με τον γραμματέα του κόμματος από το βράδυ των εκλογών.

Συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη έλεγαν ότι ο κ.Παπαμιμίκος, ήταν ο μόνος που δεν ψήφισε υπέρ της αποδοχής της ένστασης Γεωργιάδη . Από την πλευρά Παπαμιμικου λένε ότι ο ίδιος εισηγήθηκε να γίνει αποδεκτή ή ένσταση , κάτι με το οποίο συμφώνησαν όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ πλην του κ.Κόκκαλη

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι τα μέλη της ΚΕΦΕ, Σάκης Ιωαννιδης Αλέκος Κόκκαλης και Φίλιππος Ταυρής είχαν θέσει εξαρχής ζήτημα να μη γίνουν αποδεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις.

Ο κ. Κόκκαλος σε δήλωσή του επιβεβαιώνει ότι μόνο αυτός καταψήφισε την ένσταση Γεωργιάδη και εξηγεί γιατί: “Συμφωνώ με την υποψηφιότητα του Γεωργιάδη ωστόσο ήθελα να δώσω ένα μήνυμα στους κουκουλοφόρους του διαδικτύου και σε όσους απερίσκεπτα έκριναν την απόφαση της ΚΕΦΕ . Σε όσους μας αποκάλεσαν δεινόσαυρους καρεκλοκενταύρους και ότι λειτουργήσαμε ανεύθυνα.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα