Καυγάς Παππά – Γεωργιάδη για τηλεοπτικές άδειες και Παττακό

Καυγάς Παππά – Γεωργιάδη για τηλεοπτικές άδειες και Παττακό
Discussion on the Plenum of the Greek Parliament, regarding the forming of an investigative committee about Parties funding and funding of Mass Media organizations. In Athens, on Apr. 15, 2016. / . . () , , . , 15 , 2016 Nick Paleologos / SOOC

Παππάς σε Άδωνι: 'Καλή τύχη στη σχέσεις σας με πραξικοπηματίες". Ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε ότι το πορτοφόλι θα καθορίσει τις τηλεοπτικές άδειες

Βαρύτατες εκφράσεις με φόντο το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες αντάλλαξε ο Νίκος Παππάς και ο Άδωνις Γεωργιάδη, με τον κ. Παππά να υπενθυμίζει την ιδιόχειρη αφιέρωση του δικτάτορα Στ. Παττακού στον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τον κ. Γεωργιάδη να υπερασπίζεται τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που εκτόξευσε κατά του υπουργού.

«Καλή τύχη στις κοινωνικές σας σχέσεις με τους πραξικοπηματίες» τόνισε ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη που άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και για τις προσβλητικές δηλώσεις του Π. Καμμένου κατά της Φώφης Γεννηματά. «Φαντάζομαι ότι αυτό το κήρυγμα που κάνετε τώρα θα το είχατε στο μυαλό σας όταν με είπατε φασίστα…» υπενθύμισε ο κ. Παππάς στον Άδωνι Γεωργιάδη και πρόσθεσε: «σας εύχομαι να συνεχίσετε την ευχάριστη αλληλογραφία σας με τους πραξικοπηματίες».

Το τίμημα θα καθορίσει τις τηλεοπτικές άδειες

Ο κ. Παππάς απάντησε, όμως, και στους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να ευνοήσει συγκεκριμένους επιχειρηματίες στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. «Ακούω εν μέσω του διαγωνισμού ότι η κυβέρνηση θέλει να αποκλείσει το Άλφα ή Βήτα κανάλι» είπε και διευκρίνισε: «ολοκληρώθηκε η προεπιλογή και το μόνο που στέκεται μεταξύ ενός τηλεοπτικού σταθμού και μιας νόμιμης άδειας είναι το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη, η διάθεσή του να πληρώσει το τίμημα». «Η κυβέρνηση δεν έχει καμία δυνατότητα να παρέμβει στην διαδικασία. Θα είναι και μια διαδικασία που θα αποτελέσει πρότυπο» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης πήρε αποστάσεις από το θέμα της αφιέρωσης του Στ. Παττακού. «Κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια αφιέρωση του Παττακού σε εμένα; Τι με αφορά εμένα; Αν είχα κάνει εγώ αφιέρωση θα με αφορούσε» είπε και χαρακτήρισε χυδαιολογία τη δήλωση του κ. Παππά. Στην συνέχεια, όμως, υπερασπίστηκε τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που απεύθυνε στον υπουργό Επικρατείας. «Ο χαρακτηρισμός φασίστας ήταν πολιτικός χαρακτηρισμός» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και κάλεσε την κυβέρνηση να καταδικάσει τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. «Έχει κάποιο σχόλιο να κάνει η κυβέρνηση για την χυδαία επίθεση του Πάνου Καμμένου;» διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα