Προσέλκυση στρατιωτικού τουρισμού, ο στόχος του Μπουτάρη για τη Θεσσαλονίκη

Προσέλκυση στρατιωτικού τουρισμού, ο στόχος του Μπουτάρη για τη Θεσσαλονίκη

Σειρά επαφών θα έχει στο Λονδίνο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης με στόχο την προσέλκυση στρατιωτικού τουρισμού και τη δημιουργία Μουσείου Ολοκαυτώματος

Με στόχο την προσέλκυση στρατιωτικού τουρισμού θα μεταβεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης τις επόμενες μέρες στο Λονδίνο.

Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για τις 10-12 Δεκεμβρίου και ο κ. Μπουτάρης θα επισκεφτεί την Επιτροπή Πολεμικών Τάφων Κοινοπολιτείας για να συζητήσουν το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν τα Συμμαχικά Κοιμητήρια με την συμπλήρωση 100 ετών από τον Α΄Παγκόσμιο πόλεμο.

Είναι προγραμματισμένη, επίσης, συνάντηση με τον διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Λονδίνου και με το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων των Εβραίων της Βρετανίας για να διερευνηθεί η προοπτική δημιουργίας Μουσείου Ολοκαυτώματος.

Ο κ. Μπουτάρης θα έχει συνάντηση και με το δήμαρχο Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον στο πλαίσιο προοπτικής ανάπτυξης της δυναμικής της κάθε πόλης προς όφελος της νέας γενιάς ενώ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο London School of Economics με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση σε περιόδους κρίσης- Διδάγματα για την Ελλάδα από την πόλη της Θεσσαλονίκης» στις 11 Δεκεμβρίου 2014, όπου θα μιλήσει για τις προκλήσεις των θεσμικών αλλαγών στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα