Στοιχειώδες! Δείτε το τρέιλερ για την 4η σεζόν του «Sherlock»

Στοιχειώδες! Δείτε το τρέιλερ για την 4η σεζόν του «Sherlock»

Το μέλλον προμηνύεται ζοφερό για τον δαιμόνιο Σέρλοκ Χολμς και τον πιστό του Δρ. Γουάτσον

Επιμέλεια: Θανάσης Πατσαβάς

Μόλις δέκα επεισόδια και τρεις (μίνι) σεζόν μέσα σε δέκα ολόκληρα χρόνια ήταν αρκετά για να μετατρέψουν το «Sherlock» σε μια από τις πιο εθιστικές παραγωγές της βρετανικής τηλεόρασης, ανανεώνοντας συχνά με ευρηματικό τρόπο τον χαρακτήρα και τις ιστορίες του συγγραφέα Αρθουρ Κόναν Ντόιλ.

Κι αν το χιούμορ ήταν πάντα ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του «Sherlock», όσο και η αδιαμφισβήτητη χημεία ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές του, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν, το τρέιλερ του 4ου κύκλου προμηνύει ένα μάλλον δυσοίωνο μέλλον για τον αγαπημένο μας ντετέκτιβ και τον πιστό του φίλο και συνεργάτη, Τζον Γουάτσον.

Διαβάστε ακόμη:  Ο «Sherlock» μάς γυρίζει την πλάτη

 

Οχι πως οι δύο δημιουργοί της σειράς, Μαρκ Γκάτις και Στίβεν Μόφατ, δεν μας είχαν προειδοποιήσει αναλόγως δίνοντας τα πρώτα αινιγματικά στοιχεία για την καινούργια σεζόν: «Ο,τι άλλο κι αν κάνουμε, όπου κι αν πάμε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στην Μπέικερ Στριτ και πάντα μοιάζει σα να επιστρέφεις στο σπίτι σου. Φαντάσματα από το παρελθόν ζωντανεύουν στις ζωές του Σέρλοκ Χολμς και του Τζον Γουάτσον και ο τρόμος κι η τραγωδία κυριαρχούν. Αυτή είναι η ιστορία που αφηγούμασταν από την αρχή και σύντομα θα φτάσει στην κλιμάκωσή της».

Ομως το σκοτάδι μοιάζει να κυριαρχεί σε αυτό το τρέιλερ, με ατάκες όπως αυτή του Γκάτις (ο οποίος υποδύεται τον αδελφό του Σέρλοκ, Μάικροφτ, στη σειρά) να δίνουν το στίγμα: «Οι δρόμοι που βαδίζουμε έχουν δαίμονες από κάτω, και οι δικοί σου περιμένουν εδώ και πολύ καιρό».

Ο,τι κι αν σημαίνουν όλα αυτά, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την Πρωτοχρονιά του 2017 για να το μάθουμε, όταν η νέα σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της στο BBC.

Μέχρι τότε, πατήστε το play παρακάτω…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα