Άδωνις Γεωργιάδης: Μου είπαν ότι έχω εκνευριστική φωνή, η ΝΔ δεν ψάχνει για τραγουδιστή

Άδωνις Γεωργιάδης: Μου είπαν ότι έχω εκνευριστική φωνή, η ΝΔ δεν ψάχνει για τραγουδιστή
Στιγμιότυπο από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας,με ομιλία του πρωθυπουργού και Προέδρου Αντώνη Σαμαρά,Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Ευρωκίνηση

Την πεποίθησή του ότι θα καταφέρει μέχρι το απόγευμα που εκπνέει η προθεσμία να καταθέσει τις 50 υπογραφές που απαιτούνται για να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης (Vid)

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο που είχε με ένα μέλος της του κόμματος, μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1.

“Μου λέει είσαι τρομερός, καταπληκτικός υπουργός, είσαι πολύ μαχητικός αλλά δεν κάνεις για αρχηγός γιατί η φωνή σου είναι εκνευριστική” σημείωσε ο Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: “Και του απάντησα “αδελφέ δεν ψάχνουμε για τραγουδιστή, αλλά για αρχηγό”.

Τελικά όπως είπε, την πήρε την υπογραφή από το μέλος της ΝΔ.

“Εγώ την εκστρατεία μου θα την κάνω με κέφι και θα προκαλέσει χαρά σε όλους, γιατί είμαστε φίλοι μεταξύ μας”.

“Νομίζω ότι σήμερα θα κλείσουμε και θα καταθέσω τις 50 υπογραφές. Είμαι πάνω από τις 45”, πρόσθεσε ο ίδιος. “Φαίνεται ότι τα στελέχη της Πολιτικής Επιτροπής θα μου δώσουν την εμπιστοσύνη τους και θα έχουμε μια πολύ ωραία προεκλογική περίοδο”, τόνισε.

Διευκρίνισε ότι δεν ζήτησε υπογραφές από βουλευτές, εκτιμώντας ότι “σε αυτή τη διαδικασία όσο πιο μακριά είναι οι βουλευτές τόσο το καλύτερο υπό την έννοια ότι αφού απευθυνόμαστε στην κοινωνία πρέπει την επομένη αυτής της διαδικασίας να είμαστε πάλι αγαπημένοι στην κοινοβουλευτική ομάδα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα