To Μeet Magento έρχεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

To Μeet Magento έρχεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

Η κορυφαία διοργάνωση της Magento eCommerce Κοινότητας έρχεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο από την CONVERGE AE

Έρχεται στην Ελλάδα η κορυφαία διοργάνωση της Magento eCommerce Κοινότητας. Το Meet Magento GR θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 09 Οκτωβρίου 2015 και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μέσα από μία φιλική και δημιουργική ατμόσφαιρα, τις τέλειες ευκαιρίες δικτύωσης για τη διεύρυνση των γνώσεων σε Magento.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις νέες πληροφορίες γύρω από το ηλεκτρονικό εμπόριο, ενώ παράλληλα θα ενημερωθούν για τις πιο αποτελεσματικές ηλεκτρονικές στρατηγικές, για την επιτυχή λειτουργία της επιχείρησής τους.

Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο από το εξωτερικό, ανάμεσα τους μεγάλες εταιρείες στο χώρο του eCommerce, merchants, agencies και Magento developers, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και θα επιδιώξουν νέες συνεργασίες.

Το Meet Magento GR διοργανώνεται από την Converge Α.Ε., η οποία είναι ο μοναδικός επίσημος Magento Affiliate Partner στην Ελλάδα. Η Converge ΑΕ τον τελευταίο χρόνο έχει διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία ήδη δύο πολύ σπουδαίες εκδηλώσεις, το 1 και 2 Magento & PayPal Meet-up στην Αθήνα, μέσα από τις οποίες γνωστοποιήθηκαν οι καλύτερες πρακτικές και οι τρόποι δημιουργίας και λειτουργίας των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, στόχος των δύο εκδηλώσεων ήταν η παροχή συμβουλών για την αύξηση των πωλήσεων των εμπόρων, εντός και εκτός Ελλάδος, συνδυάζοντας πάντα τις δυνατότητες που τους προσφέρει η Magento.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα