Ιδέες και προτάσεις για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Ιδέες και προτάσεις για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Είτε επιλέξετε απόδραση στην εξοχή, είτε μείνετε στην Αθήνα, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ενδείκνυται για δεκάδες δραστηριότητες διασκέδασης και αναψυχής για όλη την οικογένεια

H φετινή Πρωτομαγιά πέφτει Παρασκευή κι αυτό για πολλούς σημαίνει μια μοναδική ευκαιρία για τριήμερο χαλάρωσης και διασκέδασης. Είτε λοιπόν επιλέξετε να φύγετε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, είτε αποφασίσετε να μείνετε σπίτι με μικρές κοντινές αποδράσεις, οι επιλογές σε δραστηριότητες χαλάρωσης και αναψυχής είναι πολλές.

Αναζητήσαμε συμφέρουσες προσφορές που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμες αυτή την Παρασκευή, ό, τι και αν επιλέξετε. Κάντε κλικ πάνω στις προσφορές για να επιλέξετε εκείνη που σας ενδιαφέρει:

Ο εξοπλισμός της εκδρομής

Όποιος κι αν είναι ο προορισμός της Πρωτομαγιάς, καλό είναι να είναι κανείς εφοδιασμένος και εξοπλισμένος κατάλληλα. Τα χρήσιμα gadget του έξυπνου κινητού για την εξοχή είναι ο καλύτερος τρόπος να απολαύσει κανείς τη φύση και το όμορφο τοπίο.

Περιστρεφόμενη βάση αυτοκινήτου 360 μοιρών συμβατή με όλα τα Smartphones: 9,90€

Στήριξε το κινητό σου στο ταμπλό του αυτοκινήτου ενεργοποίησε το GPS και βάλε τον προορισμό που έχεις επιλέξει για φέτος. Μπορείς επίσης να τσεκάρεις που βρίσκονται σημεία ενδιαφέροντος (όπως φαρμακεία ή ο κοντινότερος χώρος στάθμευσης στο δρόμο σου).

Φορητή βάση στήριξης Fat Cat M-MMS για ταυτόχρονη χρήση Κινητού και Κάμερας: 24,99€

 

Μια έξυπνη λύση που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας βοηθήσει να βγάλετε τις φωτογραφίες που θέλετε χωρίς να χάνετε χρόνο. Τραβήξτε ταυτόχρονα selfie και το περιβάλλον τριγύρω σας και εντυπωσιάστε τους φίλους σας με τα αποτελέσματα του.

Τηλεκατευθυνόμενο τετρακόπτερο-Drone SYMA X5C: 64,99€

 

Ένα τετρακόπτερο που μπορεί να πετάει άνετα τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους προς όλες τις κατευθύνσεις (οι ηλιόλουστες ημέρες προτιμούνται), όπως πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά, πλάγια, εμπρός, πίσω. Διαθέτει 2megapixel κάμερα με την οποία μπορείτε να καταγράψετε βίντεο ή να τραβάτε φωτογραφίες. Μία κάμερα που μπορεί να προσαρμόσει σε όποια γωνία θέλετε είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, η να αφαιρεθεί εντελώς για να μειώσετε το βάρος και να αυξήσετε την ευελιξία. Ορίστε την απόσταση ασφαλείας στα 100m (αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να ψάχνετε το drone και να μη το βρίσκετε) και διασκεδάστε καταγράφοντας όλα αυτά που από ψηλά φαίνονται πολύ καλύτερα.

Ας γιορτάσουμε την Άνοιξη

Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Από την άλλη, φέτος “κουμπώνει” ιδανικά με το Σαββατοκύριακο και έτσι μετά την πρωινή πορεία για την εργατική πρωτομαγιά μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί την ημέρα για μια βόλτα στην πόλη με καλή παρέα.

Γεύμα με θέα την Ακρόπολη για 2 άτομα στο Skyfall: Από 80€, τώρα 39,90€

 

Πλάι στο Καλλιμάρμαρο ανάμεσα στα υπέροχα νεοκλασικά της περιοχής βρίσκεται το Skyfall που προσφέρει ιδιαίτερες γεύσεις και μοναδικά cocktails, σε ένα περιβάλλον μοναδικό για τα δεδομένα της Αθήνας. Επιλέξτε μεταξύ άλλων mix grill κρεατικών, σπαλομπριζόλα, μεσογειακό σνίτσελ από φιλέτο κοτόπουλου, λαυράκι φιλεταρισμένο, σαλάτα με προσούτο ή σπανάκι, κροκέτες γραβιέρας, φωλιές κανταϊφιού με ψητά λαχανικά, ποικιλία ισπανών αλλαντικών, λιγκουίνι με ποικιλία μανιταριών ή με κρέμα λευκών τυριών. Τα cocktails από τους bartenders και η ενημερωμένη κάβα θα συνοδεύσουν τις επιλογές σας.

Πρωτομαγιά στη Φάρμα: Δραστηριότητες στη φύση για παιδιά. Από 20€, τώρα 9,90€

 

Ένας χώρος μόλις 20-30′ λεπτά από το κέντρο της πόλης, στον οποίο ένα παιδί θα έχει την ευκαιρία να παίξει στη φύση, να έρθει σε επαφή με όλα τα ζώα μιας φάρμας και να δει από πρώτο χέρι πως λειτουργεί μια φάρμα. Ένα βιωματικό πάρκο εκπαιδευτικό και παράλληλα διασκεδαστικό.

Ευκαιρία για σινεμά, στον κινηματογράφο Zea στο Πασαλιμάνι. Από 12€, τώρα 6€ για 2 άτομα

 

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε σινεμά; Ίσως η πρωτομαγιά να αποτελεί μοναδική ευκαιρία. Επιλέξτε μεταξύ τριών ταινιών στην κινηματογράφο Zea στο Πασαλιμάνι και χαλαρώστε με έναν τρόπο διασκέδασης που τον έχουμε παραμελήσει.

Πάμε Θέατρο

Λίγος χρόνος για ξεκούραση ίσως είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κάνουμε όλα όσα η καθημερινότητα και η πίεση του χρόνου δεν μας επιτρέπει. Μια ωραία παράσταση σε κάποιο θέατρο είναι μια ωραία ιδέα, ειδικά για όσους επιλέξουμε να παραμείνουμε σπίτι την Πρωτομαγιά.

Cavewoman, Θέατρο Coronet: Από 15€, τώρα 10€

 

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει εδώ και 8 χρόνια ο CAVEMAN έρχεται η CAVEWOMAN, η Γυναίκα των Σπηλαίων, να… επαναφέρει τις ισορροπίες δίνοντας την δική της απάντηση. Η μάχη των φύλων έχει πολλές διαστάσεις! Με τη Σύλβια Δεληκούρα.

Ο βιολιστής στη στέγη, Θέατρο Badminton: Με 20% έκπτωση, Από 15€, τώρα 12€

Ο Βιολιστής στη Στέγη ήταν το πρώτο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway που ξεπέρασε τις 3000 συνεχείς παραστάσεις. Με 3.242 για την ακρίβεια παραστάσεις ήταν για πολλά χρόνια το μακροβιότερο μιούζικαλ του Broadway. Mε τους Γρ. Βαλτινό, Ρ.Λουιζίδου, Μ.Μπεγνή και 50 ακόμα συντελεστές επί σκηνής.

“Πριν το χάραμα”, Θέατρο Βέμπο: Από 25€, τώρα 13€

 

Μια θεατρική παράσταση γεμάτη λαϊκά τραγούδια και αναμνήσεις από μια Ελλάδα του χτες που μοιάζει ιδιαίτερα γοητευτική σε ένα παρόν μουντό και αβέβαιο. Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας ανεβάζουν ένα έργο γεμάτο αγαπημένα τραγούδια και συναίσθημα το “ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ”.

Το έργο είναι γεμάτο από λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε. Ταυτόχρονα όμως είναι μια πολύ δυνατή και συγκινητική ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά, στα χρόνια ακριβώς των μεγάλων λαϊκών δημιουργών. τραγουδιών και φωνών.

Τους βασικούς ρόλους έχουν αγαπημένοι τραγουδιστές και καλού ηθοποιοί: (αλφαβητικά) Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Κούκα, Βάσω Λασκαράκη, Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας.

Για τους εκδρομείς της τελευταίας στιγμής

Από την άλλη, πάντα υπάρχει χρόνος έστω και στο παρά ‘5 να βρει κανείς τις πιο καλές προσφορές για ένα απολαυστικό τριήμερο. Αρκεί να ξέρει κανείς που να απευθυνθεί.

Τριήμερο στα Γιάννενα σε 5άστερο ξενοδοχείο για δύο άτομα και ένα παιδί, Από 560€, τώρα 280€

 

Πρωτομαγιά στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών:

– Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive δίκλινο δωμάτιο

– Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και ένα Hamam κατ΄άτομο

– Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς &

 

– Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager’s Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes!

– Για τα μικρά παιδιά παρέχεται προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά!

*Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00!

Τριήμερο στη Σκόπελο σε με πρωινό και βραδινό για δύο άτομα και δύο παιδιά, Από 198€, τώτα 99€

 

Πρωτομαγιά στη Σκόπελο στο Rigas Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies σε Eυρύχωρο Studio!

– Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό)

– Παρέχεται Welcome drink, ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Πανόρμου

– Δίδεται 40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς/από Σκόπελο!

 

*Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

*Mε την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Ημιδιατροφή!  Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Δύο ημέρες για δύο άτομα και ένα παιδί στη Χαλκιδική: 79€

 

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς είναι μοναδική ευκαιρία για να ξεφύγει κανείς. Σκέφτεστε καλύτερο προορισμό απόδρασης από τη Χαλκιδική;

Υπερπολυτελής 2ήμερη Διαμονή 5 Αστέρων στο Κοσμοπολίτικης Ατμόσφαιρας 5 αστέρων στο Sithonia Thalassotherapy & Spa», στον Παραθαλάσσιο Παράδεισο του  Porto Carras Grand Resort, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Το All Inclusive Πακέτο περιλαμβάνει:

– Πρωινό σε Πλούσιο Μπουφέ

– Μεσημεριανό σε Πλούσιο Μπουφέ

– Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ

– Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Ούζο κατά τη διάρκεια των Γευμάτων

 

– Sandwich, Επιδόρπια, Καφέ, Αναψυκτικά, Φρέσκα Φρούτα σε Bar του Ξενοδοχείου από τις 11:00 – 13:00 και από τις 15:00 – 17:30 (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες θα λειτουργεί εσωτερικό ή εξωτερικό bar στο ξενοδοχείο)

– Ροφήματα, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Ούζο, Διάφορα Αλκοολούχα Ποτά σε Bar του Ξενοδοχείου από τις 11:00 – 12:00 το βράδυ.

– Δωρεάν Χρήση της Α’ Πτέρυγας του Spa

– Σάουνα, Χαμάμ, Εσωτερική Πισίνα (κατόπιν ραντεβού)

– Δωρεάν Χρήση του Γυμναστηρίου

– Δωρεάν Είσοδο στο Casino για Δύο Άτομα

– Early Check In – Late Check Out κατόπιν διαθεσιμότητας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα