10 Insta-Kids : Πώς να βγάζεις λεφτά επειδή είναι διάσημος ο γονιός σου

default image

Τα παιδιά των διάσημων είναι διάσημα στα social media. Και ο δρόμος είναι ανοιχτός για την επιτυχία, ή για το απόλυτο τίποτα (Pics)

Ευχή ή κατάρα να είσαι παιδί διασήμων; Σε κάθε περίπτωση, ξεκινάς την καριέρα σου με ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων παιδιών αυτού του κόσμου. Ωστόσο, ο κατάλογος των παιδιών γνωστών αστέρων του Χόλιγουντ, που λοξοδρόμησαν, έμπλεξαν με το νόμο και τελικά έμειναν στη σκιά των γονιών τους, είναι μακρύς.

Πρόσφατα άλλωστε η κόρη της αείμνηστης Γουίτνεϊ Χιούστον και του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράου βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της στη Τζώρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ο γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε, Σέιτζ, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες από υπερβολική δόση χαπιών.

Επίσης, πριν λίγους μήνες ο διάσημος ηθοποιός, Τζάκι Τσάν, εξέφρασε την ντροπή του για την εξάρτηση του γιου του από τα ναρκωτικά. Ο 32χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής, Τζεϊσί Τσαν, συνελήφθη στο Πεκίνο αφού οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν ότι είχε κάνει χρήση μαριχουάνας.

Στην παρακάτω λίστα εντάσσονται παιδιά διασημοτήτων που από την εφηβική τους ηλικία είναι ήδη celebrities στο Instagram και τα social media γενικά και έχουν κάνει το ξεκίνημα τους στον χώρο του θεάματος.

Άγνωστο αν το μέλλον τους θα είναι λαμπρό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα