HTC Desire

HTC Desire

Η HTC Corporation ανακοινώσε στη Βαρκελώνη στις 17 Φεβρουαρίου την κύκλοφορία του νεου της smartphones, HTC Desire, με λειτουργικό Android 2.1, και...

Η HTC Corporation ανακοινώσε στη Βαρκελώνη στις 17 Φεβρουαρίου την κύκλοφορία του νεου της smartphones, HTC Desire, με λειτουργικό Android 2.1, και το πρωτοποριακό περιβάλλον πλοήγησης HTC Sense.




HTC Desire

Το HTC Desire διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες, από την απλή ενημέρωση μέχρι την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την προβολή φωτογραφιών και την εύρεση οποιαδήποτε τοποθεσίας. Η οθόνη του διάστασης 3,7 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης WVGA, αποτελεί μια από τις καλύτερες που υπάρχουν διαθέσιμες, καθιστώντας την πλοήγηση στο διαδίκτυο, την ανανέωση του status στο προφίλ σας ή την προβολή περιεχομένου εύκολη και γρήγορη. Το Desire εξοπλίζεται με επεξεργαστή Snapdragon χρονισμένο στο 1GHz και υποστήριξη Adobeβ Flashβ10.1, ενώ όπως και το HTC Legend, ενσωματώνει και αυτό ένα οπτικό χειριστήριο.




HTC Sense

To HTC Sense αποτελεί ένα πρωτοποριακό περιβάλλον χρήσης που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο και καθιστά τον τρόπο λειτουργίας των συσκευών φυσική συνέχεια του τρόπου σκέψης μας. Το HTC Sense περιστρέφεται γύρω από τρεις βασικές αρχές, “Κάν’ το δικό σου, Μείνε σε επαφή και Εξερεύνησε το απροσδόκητο”. Αυτές οι αρχές αποτελούν το κλειδί για τη νέα εμπειρία HTC Sense.




Διαθεσιμότητα

Το HTC Desire θα είναι διαθέσιμο σε μεγάλες ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές στις αρχές του δεύτερου τριμήνου. Η βελτιωμένη εμπειρία χρήσης HTC Sense θα ενσωματωθεί τέλος στο HTC Hero, μέσω δωρεάν σχετικής αναβάθμισης που θα διατεθεί σε Ευρώπη και Ασία.




Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Βάρος 135 g

Οθόνη 3,7 ίντσες 480 x 800 pixels

Μνήμη 576 MB RAM; 512 MB ROM

microSD (TransFlash) έως 32GB

Κάμερα 5 MP

GPS με υποστήριξη A-GPS

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα