Θερμή υποδοχή στο Ηράκλειο της πρώτης πτήσης της British Airways μετά από 30 χρόνια

Θερμή υποδοχή στο Ηράκλειο της πρώτης πτήσης της British Airways μετά από 30 χρόνια

H British Airways "έπιασε" ξανά Ηράκλειο μετά από 30 χρόνια και η περιφέρεια Κρήτης της επιφύλαξε ιδιαίτερη υποδοχή (pics)

Γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα την Κυριακή (26/04) στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, καθώς η περιφέρεια Κρήτης θέλησε να υποδεχτεί με ξεχωριστό τρόπο την πρώτη πτήση της British Airways μετά από 30 χρόνια.

Η πτήση της γνωστής βρετανικής αεροπορικής εταιρίας, που είχε αναχωρήσει από το Γκάτγουικ του Λονδίνου, μετέφερε στην κρητική πόλη 120 άτομα, τα οποία υποδέχτηκε η Περιφέρεια με παραδοσιακά κεράσματα ενώ εντυπωσιακή ήταν και η αψίδα νερού που σχημάτισαν τα πυροσβεστικά οχήματα.

“Η British Airways που υποδεχτήκαμε σήμερα, είναι εταιρεία με ειδικό βάρος, σύμβολο στην Ευρώπη και η παρουσία της στην Κρήτη αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για τον τουρισμό της Κρήτης και θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος” δήλωσε σχετικά ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της περιφέρειας Κρήτης, Μιχάλης Βαμιεδάκης.

 

Από την πλευρά του, ο αερολιμενάρχης, Γιώργος Πλιάκας τόνισε ότι η συγκεκριμένη εταιρία μέχρι το τέλος της σεζόν θα διακινήσει περίπου 30.000 τουρίστες στο νησί, με δρομολόγια τέσσερις φορές την εβδομάδα ενώ την υψηλή τουριστική περίοδο θα προστεθεί ένα ακόμα.

Όπως ανακοίνωσαν μάλιστα οι δύο άνδρες, στις 23 Μαΐου θα ξεκινήσει πτήσεις προς το Ηράκλειο μετά από 20 χρόνια, και η γερμανική Lufthansa.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα