To Twitter τρολάρει το Facebook που έπεσε για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα #facebookdown

To Twitter τρολάρει το Facebook που έπεσε για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα #facebookdown

Έπεσε ξανά το facebook το βράδυ της Δευτέρας με πολλούς χρήστες ανά τον κόσμο να μην έχουν πρόσβαση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όταν προσπαθούν να μπουν να διαβάζουν το μήνυμα "συγγνώμη, κάτι πήγε στραβά", είτε χρησιμοποιούν υπολογιστή είτε κινητό

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ – ώρα Ελλάδος η σελίδα του facebook “δεν άνοιγε” στου περισσότερους χρήστες.

Το φαινόμενο ήταν διεθνές διεθνές και μέχρι στιγμής η εταιρία δεν έχει πάρει θέση. Στους χρήστες εμφανιζόταν η πιο πάνω σελίδα για 45 περίπου λεπτά.

Είναι η δεύτερη φορά που ‘πέφτει’ το Facebook μέσα σε μία εβδομάδα, αν και η προηγούμενη είχε μικρότερη διάρκεια 10 λεπτών.

Πρόκειται για ένα ισχυρό χτύπημα στο κοινωνικό δίκτυο στην αξιοπιστία του τόσο ως προς τους χρήστες όσο και ως προς τους διαφημιζόμενους. Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι στο techchurch – που ήταν από τα πρώτα site που διέδωσαν την είδηση – η είδηση έχει “μοιραστεί” μόνο 4 φορές από το facebook και 476 από το twitter.

Εν τω μεταξύ στo Twitter δημιουργήθηκε το hashtag #facebookdown με τος χρήστες να είτε να τρολάρουν την πτώση του facebook είτε να αναζητούν πληροφορίες.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα