The Bang Βang club

default image

Το εστιατόριο Noma στην Κοπεγχάγη ψηφίστηκε από το περιοδικό Restaurant ως το καλύτερο στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Κανένα ελληνικό εστιατόριο στη λίστα

Ιδιωτική TV
Ξεκίνησε το πρωί και θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στις 05.00 η 48ωρη απεργία των τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης. Δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές “ζωντανές” εκπομπές. Μοναδικός απεργοσπάστης ο Σκάι.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Δημοκρατία . Τουλάχιστον θα πάει κάπου.

ANT1
Damages, Entourage και Grey’s Anatomy (καινούργια επεισόδια) είναι ορισμένες από τις σειρές που θα προβάλλει το κανάλι. Πότε; Άγνωστο.

Ταινία
Το τρέιλερ του “The Bang Bang Club”. O εκ των πρωταγωνιστών, Τέιλορ Κιτς (της οικογένειας του Friday Night Lights) αποκάλυψε ότι στο τέλος των γυρισμάτων αναζήτησε ψυχιατρική βοήθεια.

Washington Post
Η εφημερίδα βοήθησε έναν άνδρα να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Δεν φαντάζεστε με τι τρόπο .

Φαγητό

Το εστιατόριο Noma στην Κοπεγχάγη ψηφίστηκε από το περιοδικό Restaurant ως το καλύτερο στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Κανένα ελληνικό εστιατόριο. Δεν φταίμε εμείς, η κριτική ομάδα του περιοδικού δεν έρχεται στην Ελλάδα.

Τweed: Add to favorites
Και ο Νέλσον Μαντέλα προστέθηκε στην παρέα. Μην περιμένετε να γράφει ο ίδιος.

Βιβλίο
μ.χ. του Βασίλη Αλεξάκη.

Ώρα vs Ώρα
H “Κιτρινόμαυρη Ώρα” πούλησε το Σάββατο (16/4), την πρώτη ημέρα κυκλοφορία της, 1.656 φύλλα. 55 φύλλα λιγότερα από την “Ώρα των Σπορ”, η οποία όμως έχασε φύλλα από την προηγούμενη εβδομάδα. Στην “Κιτρινόμαυρη Ώρα” εργάζονται σχεδόν όλοι οι τέως συντάκτες της “Ώρας των Σπορ”.

Φωτό της ημέρας

Στο μουσικό φεστιβάλ Coachella έξω από το Λος Άντζελες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα