Καλάσνικοφ, Ούζι, ρουκέτες, ζελατοδυναμίτιδα και χειροβομβίδες θαμμένα στο κρησφύγετο του Πετρακάκου

Καλάσνικοφ, Ούζι, ρουκέτες, ζελατοδυναμίτιδα και χειροβομβίδες θαμμένα στο κρησφύγετο του Πετρακάκου

Δεν σταματούν να ξεθάβουν το οπλοστάσιο του Γιώργου Πετρακάκου και των συνεργών του οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής από το κρησφύγετο του Μώλου Φθιώτιδας

Ένα πραγματικό οπλοστάσιο έχει βρεθεί θαμμένο στο προαύλιο χώρο της αγροικίας-κρυσφήγετο του Γιώργου Πετρακάκου και οι έρευνες των αντρών της Αντιτρομοκρατικής δεν έχουν σταματημό. Με ανιχνευτές μετάλλων ψάχνουν σπιθαμή την σπιθαμή την αγροικία και συνεχώς ξεθάβουν οπλισμό.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν βρεθεί 6 πολεμικά τυφέκια Καλάσνικοφ, 2  αυτόματα όπλα Ούζι, 7 γεμιστήρες, 2 σιγαστήρες, ανταλλακτικά τυφεκίων (κλείστρα, ελατήρια κλπ.), ζελατοδυναμίτιδα, ένας αντιαρματικός εκτοξευτήρας RPG, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων.

Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι να εντοπιστεί και να κατασχεθεί όλο το βαρύ οπλοστάσιο του Γιώργου Πετρακάκου και των συνεργών του, ενώ με αγωνία θα αναμένουν οι Αρχές τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων και της βαλλιστικής εξέτασης που θα ακολουθήσει για τυχόν ταυτοποίηση του οπλισμού αυτού με εγκληματικές ή τρομοκρατικές ενέργειες και ειδικά για τον αντιαρματικό εκτοξευτήρα. Και αυτό γιατί μοιραία δημιουργεί συνειρμούς για το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

Υπενθυμίζεται, πως τα πρώτα όπλα που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα που έμενε ο Πετρακάκος με την Θεοφίλου και τα δύο τους παιδιά, από την βαλλιστική εξέταση που ολοκληρώθηκε, προέκυψε πως ήταν «καθαρά» και δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ή τρομοκρατική ενέργεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα