HTC HD mini

HTC HD mini

H HTC συρρίκνωσε το γίγαντα της υψηλής ανάλυσης HTC HD2 και παρουσίασε το HD mini που φέρνει όλες τις multimedia/ productivity/ internet δυνατότητε...

H HTC συρρίκνωσε το γίγαντα της υψηλής ανάλυσης HTC HD2 και παρουσίασε το HD mini που φέρνει όλες τις multimedia/ productivity/ internet δυνατότητες του προκατόχου του σε διαστάσεις απλού κινητού τηλεφώνου.Κανείς δεν θα διαφωνήσει ότι το μέλλον της κινητής τηλεφωνίας είναι στα smartphone και στο ίντερνετ. Κανείς, εκτός μια μερίδα σκληροπυρηνικών καταναλωτών που πρωτίστως θέλουν συσκευές που να χωράνε με άνεση στην τσέπη και στην παλάμη τους.



Αυτό είναι μια τάση που πρώτη από όλους κατάλαβε η Nokia και φρόντισε να ικανοποιήσει με το Ν97 mini. Για όσους μπορούσαν να στριμώξουν τα μάτια τους σε μια μικρότερη οθόνη αλλά όχι τη συσκευή τους στην τσέπη ήταν η ιδανική λύση: Ένα πραγματικό κινητό τηλέφωνο από πλευράς φυσικών χαρακτηριστικών με δυνατότητες smartphone «κάτω από το καπό».



Από την άλλη πλευρά, η HTC, η πιο δραστήρια εταιρεία στο χώρο της έξυπνης κινητής τηλεφωνίας, έφτιαχνε πάντα τις πιο πλήρεις και ποιοτικές συσκευές αλλά όταν έπεφτε το μέγεθος της οθόνης σε λογικά επίπεδα έπεφτε και η λειτουργικότητα.







htc HD MINI


Ανέβηκε από kabiloo. – Τεχνολογικά και επιστημονικά video.



Με το HD mini η HTC κάνει μια μικρή στροφή διατηρώντας, ωστόσο, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις σύγχρονες δυνατότητες multimedia/ productivity /internet. Παράλληλα με το HTC Sense, τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο και καθιστά τον τρόπο λειτουργίας των συσκευών φυσική συνέχεια του τρόπου σκέψης μας.







HTC HD Mini


Ανέβηκε από GPSAndCo. – Bίντεο από τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες.



Το HTC Sense περιστρέφεται γύρω από τρεις βασικές αρχές, που η HTC ανέπτυξε αφουγκραζόμενη τις παρατηρήσεις και τις επιθυμίες των ανθρώπων, αναφορικά με τον τρόπο ζωής και επικοινωνίας τους. Όπως και το HTC HD2, το HTC HD mini υιοθετεί την άνθρωπο-κεντρική προσέγγιση που συμπληρώνεται ιδανικά από την υποστήριξη της εφαρμογής Outlook.



Χάρη στο HTC HD2 μπορείτε να διατηρήσετε την επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας σε μια και μόνο προβολή κάθε μορφή επικοινωνία σας, από μια απλή κλήση, ένα γραπτό μήνυμα, μέχρι και την κατάσταση σε κάθε κοινωνικό δίκτυο που είστε εγγεγραμμένοι.



Το HTC HD mini ενσωματώνει οθόνη χωρητικής τεχνολογίας (capacitive) που επιτρέπει την προβολή, μεγέθυνση και αλλαγή της διάστασης ιστοσελίδων, αρχείων του Microsoft Office, κειμένων σε μορφή PDF και φωτογραφιών με ένα απλό άγγιγμα των δαχτύλων.



Εκμεταλλευόμενο την σύνδεση 3G του δικτύου, το HTC HD mini μπορεί να μετατραπεί σε προσωπικό Wi-Fi hotspot παρέχοντας πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε οποιοδήποτε υπολογιστή η συμβατή συσκευή. Τέλος το HD mini μπορεί να προσαρμοστεί στο γούστο και τις ανάγκες κάθε χρήστη, χάρη στη δυνατότητα εγκατάστασης δεκάδων εφαρμογών που διατίθενται online μεσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών Windows Marketplace for Mobile.




Διαθεσιμότητα



Το HTC HD mini θα αρχίσει να διατίθεται στο ευρύ κοινό σε μεγάλες ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές τον μήνα Απρίλιο.




Τεχνικά χαρακτηριστικά




2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900


3G HSDPA 900 / 2100


Διαστάσεις 103 x 57.7 x 11.7 mm


Βάρος 110 g


Οθόνη TFT capacitive, 65K colors 320 x 480 pixels, 3.2”


Μνήμη 384 MB RAM, 512 MB ROM


Επέκταση μνήμης microSD (TransFlash) έως 16GB


GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 – 48 kbps


EDGE Class 10, 236.8 kbps


HSDPA, 7.2 Mbps


HSUPA, 2 Mbps


Wi-Fi 802.11 b/g


Bluetooth v2.1 with A2DP


Κάμερα 5 MP, 2592 x 1944, autofocus


OS Microsoft Windows Mobile 6.5.3 Professional


CPU Qualcomm 7227 600 MHz processor


GPS με υποστήριξη A-GPS

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα