Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι

Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι

Διαβάστε την κριτική του Flix για την ταινία του Πίτερ Τζάκσον, Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

O Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη Μέση Γη. Μαζί του και όλα όσα αγαπήσαμε στην τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». Τίποτα λιγότερο, αλλά και τίποτα περισσότερο.

Με την απρόσμενη βοήθεια του Γκάνταλφ του Γκρίζου, ο Μπίλμπο ακολουθεί μια ομάδα δεκατριών νάνων, της οποίας επικεφαλής είναι ο θρυλικός πολεμιστής, Θόριν Δρύασπις στο ταξίδι τους για να σώσουν το βασίλειο του Ερεμπορ από τον τρομερό δράκο Νοσφιστή. Η πορεία τους θα τους οδηγήσει στην Ερημιά, σε επικίνδυνους τόπους γεμάτους Τελώνια, Ορκ, φονικούς λύκους και μάγους.

Για να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους που βρίσκεται στην Ανατολή, στο Μοναχικό Βουνό, πρέπει πρώτα να καταφέρουν να βγουν ζωντανοί από τις σήραγγες των τελωνίων…

Εκεί όμως, ο Μπίλμπο θα συναντήσει το πλάσμα, που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα… το Γκόλουμ. Στις όχθες μιας υπόγειας λίμνης, ο Μπίλμπο Μπάγκινς θα ανακαλύψει ότι διαθέτει επινοητικότητα και θάρρος που ξεπερνά τη φαντασία του, καθώς θα καταφέρει να αποκτήσει το «πολύτιμο» δαχτυλίδι του Γκόλουμ, το οποίο διαθέτει απρόσμενες και χρήσιμες ιδιότητες…

Είναι ένα απλό, χρυσό δαχτυλίδι δεμένο άρρηκτα με τη μοίρα της Μέσης Γης, με τρόπους που ο Μπίλμπο δεν μπορεί καν να διανοηθεί.

Διαβάστε την υπόλοιπη κριτική στο Flix

Οι υπόλοιπες νέες ταινίες της εβδομάδας

* Marley

* Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο

* Teddy Bear

* Έγκλημα στη Λίμνη

* Το Αγόρι στο Τελευταίο Θρανίο

* Άνθρωποι σαν κι Εμάς

* Η Καρδιά ενός Σκύλου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα