Oι τσουγκράνες είναι οι νέες κουτάλες

default image

Το περιοδικό “Κηπουρός” είναι η νέα εκδοτική προσπάθεια του συγκροτήματος της “Καθημερινής”. Θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (12/11) με αφιέρωμα στον… πανσέ

Free Art
Η γκαλερί Ουφίτσι μας δίνει τη δυνατότητα να θαυμάσουμε από πολύ κοντά (πιο κοντά δεν γίνεται) πέντε έργα τέχνης που φιλοξενούνται στη Φλωρεντία από τον υπολογιστή μας. Η “Αλληγορία της Άνοιξης” του Μποτιτσέλι έχει ανάλυση 28 δισεκατομμύρια pixels, είναι δηλαδή 3.000 φορές ευκρινέστερη από την ανάλυση που προσφέρει η καλύτερη φωτογραφική μηχανή.

Νησί
H εμφάνιση του Τάσου Νούσια ανέβασε κι άλλο το επίπεδο της σειράς. Ωστόσο είναι εντύπωση μου ή η σειρά κυλάει πολύ αργά μέχρι βαρεμάρας;

Alpha
Ο Λαζόπουλος παρουσιαστής; Διαβάσαμε ότι θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ωραία ιδέα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως θα επιλέξει να σχολιάζει πολιτικούς και επιχειρηματίες, γιατί η Στέλλα Μπεζεντάκου, η Ρούλα Βροχοπούλου και βέβαια η Μιμή Ντενίση δεν θα πρωταγωνιστούν στο δελτίο. Να σε δούμε τώρα!

Κηπουρική
Το περιοδικό “Κηπουρός” είναι η νέα εκδοτική προσπάθεια του συγκροτήματος της “Καθημερινής”. Θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (12/11) με αφιέρωμα στον… πανσέ. Οι τσουγκράνες είναι οι επόμενες… κουτάλες.

Star
Προβάλλει απόψε (21.00) το “What Just Happened” μια ταινία που δεν βρίσκεται ανάμεσα στις καλές στιγμές του Μπάρι Λέβινσον.

Για μικρούς και μεγάλους
Kung Fu Panda 2 ή Megamind ; Και τα δύο γιατί τα “κινούμενα σχέδια” δεν τα χορταίνουμε ποτέ. Αν και το Megamind μου φαίνεται χαζομάρα.

Πρωτοσελίδο της ημέρας

H Eπικαιρότητα . Ο Κικίλιας δεν πήρε ποτέ του το τελευταίο σουτ. Θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό; Που πάμε;

NY Times

99 από τους δρομείς που πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού στο μαραθώνιο της Νέας Υόρκης.

Φωτό της ημέρας

Κάποια κυρία έχασε το πορτοφόλι της στη Μελβούρνη . Αν είχε και χρήματα μέσα, καλά θα ήταν.  Η φωτογράφος ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο με τη Yamaha.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα