Η Μαριόν Κοτιγιάρ πιστεύει ότι η δημοσιότητα της κόστισε τα φετινά βραβεία

Η Μαριόν Κοτιγιάρ πιστεύει ότι η δημοσιότητα της κόστισε τα φετινά βραβεία

Η Κοτιγιάρ δίνει μία μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό W και, ανάμεσα σε άλλα, προσφέρει και τη δική της ερμηνεία γιατί έχασε στις Κάννες

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Η συγκλονιστική ερμηνεία της Μαριόν Κοτιγιάρ στο «Σώμα με Σώμα» μπορεί να μείνει εκτός βραβείων. Τι πιστεύει εκείνη για αυτό; «Φταίει η έκθεσή μου, τα τόσα εξώφυλλα στα περιοδικά».

Είναι σίγουρα μία από τις γυναίκες του κινηματογραφικού 2012. Όταν ξεκίνησε το Φεστιβάλ Καννών τον περασμένο Μάιο, η Μαριόν Κοτιγιάρ ήταν φαβορί για το βραβείο γυναικείας ερμηνείας. Και πώς να την παραβλέψεις άλλωστε, όταν τόσο ο ρόλος της στο «Σώμα με Σώμα» του Ζακ Οντιάρ, όσο και η δική της ωμή προσέγγιση δυναμίτισαν την μεγάλη οθόνη; Κι όμως.

Οι μέρες πέρασαν, ήρθε μία άλλη ταινία (το «Amour» του Μίκαελ Χάνεκε) και η Εμανουέλ Ριβά, συγκλονίζοντας κοινό και κριτική επιτροπή, έφυγε τελικά με το μεγάλο βραβείο.

Μήνες αργότερα και ενώ τα στοιχήματα για τη φετινή οσκαρική κούρσα έχουν πάρει φωτιά, η Κοτιγιάρ δίνει μία μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό W και, ανάμεσα σε άλλα, προσφέρει και τη δική της ερμηνεία γιατί έχασε στις Κάννες και γιατί τώρα δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των υποψηφιοτήτων: «Φταίει ότι είμαι διάσημη. Η έκθεσή μου, τα τόσα εξώφυλλα στα περιοδικά. Στους Γάλλους δεν αρέσουν οι σταρ, οι Αμερικανοί μόνο εκτιμούν την επιτυχία».

Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* Red hot and French: Η Μαριόν Κοτιγιάρ στα κόκκινα!

* Best of 2012: Οι γυναίκες της χρονιάς!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα