STAR.gr, iPhone και Τσαντίρι

default image

Από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου, τα novasports1, 2 και 3 θα μεταδίδουν αγώνες του σπουδαίου τουρνουά τένις, Wimbledon

STAR

Το νέο πόρταλ του STAR είναι
εδώ . Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 31/5, το νέο σάιτ, με τη Μάρα Ζαχαρέα επικεφαλής, έχει (χρωματικές) ενότητες για πολιτική, οικονομία, lifestyle, πολιτισμό, αθλητικά και τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού. Το σλόγκαν του πόρταλ, σύμφωνα με το Δ.Τ, είναι ‘Ότι συμβαίνει, ανεβαίνει’ και θα έχει συνεχή ροή ειδήσεων και πολλά βίντεο. Ακόμα, πρωτοσέλιδα, καιρό, μίντια, ζώδια, μαγειρική, ταξίδια, υγεία, περίεργα, επιστήμη,
Πετρούλα .

novasports
Από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου, τα novasports1, 2 και 3 θα μεταδίδουν αγώνες του σπουδαίου τουρνουά τένις, Wimbledon. Μεταξύ άλλων θα δούμε τους Ραφαέλ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ και Μάρκο Παγδατή.

ALPHA
Σύμφωνα με το Δ.Τ του σταθμού, ‘Από την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008 έως και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2009 οι εκπομπές του Λάκη Λαζόπουλου σημείωσαν στα δυναμικά κοινά 15-44 ποσοστό τηλεθέασης 52,3% ενώ η συνολική τηλεθέαση που κατέγραψαν ήταν 49,6% που αντιστοιχεί σε 2.250.792 τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι 4.866.790 τηλεθεατές παρακολούθησαν το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ», έστω και για ένα λεπτό, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς’.
Στο τέλος αναφέρεται πως ο Λάκης Λαζόπουλος εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και δίνει ραντεβού για τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Εμείς ελπίζουμε με κάτι διαφορετικό.

Free-Press
Athens Voice
LifO (ενδιαφέρουσες απόψεις για τον Λαζόπουλο, εδώ )
FAQ

LifO
Καλορίζικο και το νέο σάιτ .

FAME
Δείτε εδώ τα πάντα για το νέο Fame. Στους κινηματογράφους το Σεπτέμβριο.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Μίσος, αίμα, γιατί. Ελεύθερος Τύπος .

Banners
Εδώ μπορείτε να δείτε τα 10 στιλ διαφημίσεων που μισούν οι χρήστες του ίντερνετ. Όλα δηλαδή.

iPhone OS 3.0
Βγήκε επιτέλους (χθες Τετάρτη στις 20.00 περίπου) η αναβάθμιση για το μαγικό τηλέφωνο της Apple και μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ (κατεβαίνει από itunes). Δύο χρήσιμα λινκ για τις νέες λειτουργίες ( εδώ και εδώ ).

Ταινίες
Το αντίθετο από το ‘50 ταινίες που πρέπει να δείτε πριν πεθάνετε’. Δείτε εδώ λοιπόν τη λίστα με τις ‘50 ταινίες που περιμένετε πρώτα να πεθάνετε και τις βλέπετε μετά…’. Φέσια δηλαδή. Διαφωνούμε με το Lady in the Water. Υπάρχουν πολύ χειρότερα φιλμ, όπως για παράδειγμα το The Happening του ίδιου σκηνοθέτη. Ακόμα, το Battlefield Earth είναι τόσο κακή ταινία, που την κάνει καλή.

Ίντερνετ
Διαβάζουμε στο Reuters πως σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Zogby Interactive στις ΗΠΑ, το διαδίκτυο πλέον θεωρείται με μεγάλη διαφορά ως η δημοφιλέστερη πηγή ενημέρωσης από όλα τα Μέσα. Περισσότεροι από τους μισούς που ερωτήθηκαν δήλωσαν πως αν είχαν να διαλέξουν ένα μόνο Μέσο για να ενημερώνονται αυτό θα ήταν το ίντερνετ (21% τηλεόραση, από 10% εφημερίδες και ραδιόφωνο). Το διαδίκτυο επίσης θεωρείται ως η πιο αξιόπιστη πηγή από το 40% του δείγματος (17% η τηλεόραση, 16% οι εφημερίδες, 13% το ραδιόφωνο).
Το 82% πιστεύει πως το ίντερνετ θα είναι η κύρια πηγή ενημέρωσης μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια (13% η τηλεόραση, 0,5% οι εφημερίδες).

STAR
Για το τέλος της συνεργασίας με το Μικρούτσικο δεν έχουμε λόγια.

The Horror…

Φωτό της ημέρας
Γιατί να μην έχουμε και στην Ελλάδα τέτοια καρπούζια; Βολεύουν στο ψυγείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα