Καλώς ήρθε το MTV

default image

Nova
Το Σεπτέμβριο στη Nova, μεταξύ άλλων θα δούμε τις ταινίες Spider-Man 3, Shrek the Third, Transformers, Planet Terror, Sicko.
Όσο αφορά τις σειρές που θα προβάλλει η συνδρομητική τηλεόραση, νέοι κύκλοι για Shark, Boston Legal, Las Vegas, ενώ ξεκινούν οι How I Met your Mother και Burn Notice.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 18 με 24 Αυγούστου και σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, η ΝΕΤ χάρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες πήρε το ποσοστό 16,3% (και λίγο είναι) και τερμάτισε πρώτη. Δεύτερο το MEGA με 14,5%, τρίτος ο ΑΝΤ1 με 13,3%. Ακολούθησαν ALPHA και STAR με 10,3% έκαστος, ενώ η ΕΤ1 (και αυτή χάρη στους Ο.Α) είχε 8,3%. Μόλις 6,6% για το ALTER.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Βήμα χτύπησε και πάλι κορυφή με 153 χιλ. φύλλα. Ακολούθησαν, Καθημερινή με 147, Πρώτο Θέμα με 136, Ελευθεροτυπία με 131. Στις 107 χιλ. το Έθνος, στις 75 ο Ελεύθερος Τύπος.

MTV
Τα ψέματα τελείωσαν. Τα μεσάνυχτα ξεκινά να εκπέμπει από τη συχνότητα του Smart, το Ελληνικό MTV. Στην αρχή βίντεο κλιπ και σιγά σιγά κανονικό πρόγραμμα. Καλή αρχή.

Περιοδικά
Μια και πιάσαμε τα παραδοσιακά κουτσομπολίστικα περιοδικά παραλίας (ορισμένοι τα αποκαλούν life style) την περασμένη Κυριακή, είπαμε να δούμε και σήμερα τι φύλλα έπιασαν την εβδομάδα 18 – 24/8. Στις 74 χιλ. λοιπόν το Hello, στις 67 το ΟΚ!. Στις 26 το Ciao, στις 13 το Χάι.

Spider-Man 4
Φαίνεται πως θα δούμε στο σινεμά και 4ο φιλμ με ήρωα τον Σπάιντερμαν, αλλιώς δεν θα πούλαγαν ένα ρόλο σε αυτό…! Σύμφωνα με δημοπρασία στο eBay, όποιος ενδιαφέρεται να πάρει μέρος (έστω μικρό) στο νέο Spider-Man, θα πρέπει να δαπανήσει πάνω από 5.200 δολάρια. Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Να σημειωθεί πως τα έσοδα της δημοπρασίας θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Μπλογκ
Το FBI προχώρησε στη σύλληψη ενός Αμερικανού που κατηγορείται πως ανέβασε στο μπλογκ του 9 τραγούδια από το νέο και ακυκλοφόρητο άλμπουμ των Guns N’ Roses (ναι ζούνε ακόμα, και εγώ απόρησα), Chinese Democracy. O 27χρονος Κέβιν Κόγκιλ ανέβασε τα τραγούδια στο μπλογκ του Antiquiet, μετά από λίγα λεπτά και λόγω των χιλιάδων επισκεπτών αυτό έπεσε, αλλά πολλοί μπόρεσαν και κατέβασαν τα τραγούδια με αποτέλεσμα αυτά να κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο και σε bit torrent σάιτ.
Σύμφωνα με τους Guns N’ Roses το άλμπουμ φτιάχνεται εδώ και 15 χρόνια(!).
Ο 27χρονος (sic) μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης μέχρι 3 χρόνια και με πρόστιμο μέχρι 250 χιλ. δολάρια.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η The Match ασφαλώς. Άντε μωρέ όνειρο! 

Ίντερνετ
Το ευρυζωνικό ίντερνετ είναι ήδη στον αέρα και σε λίγο καιρό φαίνεται πως θα το απολαμβάνουν όσοι επιβάτες αεροπορικών πτήσεων το επιθυμούν. Η Aircell λανσάρισε τη νέα υπηρεσία την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ και ήδη τη ζητάνε αεροπορικές εταιρείες από τον Καναδά. Το γρήγορο ίντερνετ στις πτήσεις χρεώνεται, ενώ η Aircell δεν αποκαλύψει προς το παρόν πόσοι επιβάτες το χρησιμοποίησαν και τι έχει επιτυχία έχει σημειώσει.

Λεωνίδιο
Το αλιεύσαμε στο Facebook και έχει πολύ ενδιαφέρον:
“Στο επίκεντρο μια πολυδάπανης χολιγουντιανής κινηματογραφικής παραγωγής θα βρεθεί το Λεωνίδιο το επόμενο διάστημα, καθώς το Σεπτέμβριο ξεκινούν στην πρωτεύουσα της Επαρχίας μας τα γυρίσματα μιας αμερικανικής ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν διάσημα ονόματα ηθοποιών του Χόλιγουντ! Ο λόγος για την ταινία «Arcadia Lost», που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλον τον κόσμο το 2009, με πρωταγωνιστές τους Αμερικανούς ηθοποιούς Nick Nolte, Rory Culkin και Haley Bennett, καθώς και τον Έλληνα ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη. Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο κ. Φαίδωνας Παπαμηχαήλ, στον οποίο οφείλεται και η επιλογή του Λεωνιδίου, ως τοποθεσία εξέλιξης της υπόθεσης του έργου.”

Λέμε να δούμε
Την Τετάρτη στις 22.00 από το STAR τη τζογαδόρικη περιπέτεια Two for the Money με τους Αλ πατσίνο και Μάθιου ΜακΚόναχι. Την ίδια μέρα και ώρα η ΝΕΤ παίζει το 21 Grams αλλά εννοείται πως το έχουμε δει όλοι.

Φωτό της ημέρας
Δεκάδες χιλιάδες Μεξικανοί βγήκαν στους δρόμους ντυμένοι στα λευκά και διαδήλωσαν κατά της κυβέρνησης για της έξαρση της βίας, των δολοφονιών και των απαγωγών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα