Πρωινός Καφές χωρίς ξανθιά γίνεται;

default image

Η μηχανή αναζήτησης της Google λάνσαρε την υπηρεσία Suggest η οποία προσφέρει, όπως λέει και το όνομά της, προτάσεις πάνω σε αυτά που ψάχνουμε

Ειδήσεις

Εκτός του Νίκου Χατζηνικολάου που επιστρέφει τη Δεύτερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER, το ίδιο θα πράξουν και οι Τρέμη για το MEGA και ο Ευαγγελάτος για τον ΑΝΤ1. Για τη Στάη φαίνεται πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο μια και μάλλον απομακρύνεται από την παρουσίαση του δελτίου του ALPHA, ενώ ο Λιάτσος του STAR έχει ήδη ζεστάνει πρώτος την καρέκλα.

Τηλεθέαση
Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Σπάρτα σημείωσε ποσοστό 34,7%, ενώ αυτό του Ολυμπιακού με την Ανόρθωση 43,9%.

Google
Η μηχανή αναζήτησης της Google λάνσαρε την υπηρεσία Suggest η οποία θα προσφέρει, όπως λέει και το όνομά της, προτάσεις πάνω σε αυτά που ψάχνουμε. Όταν λοιπόν θα πληκτρολογείτε κάτι που ψάχνετε, θα εμφανίζονται λέξεις που πιθανόν να είναι αυτό που αναζητείτε. Στο Google Toolbar υπάρχει ήδη το Google Suggest, αλλά στην κλασική μηχανή αναζήτησης όχι. Ρίξτε μια ματιά εδώ .

LiFO
Αλλάζουν πρόσημο πλέον τα οικονομικά της LiFO. Το πρώτο 6μηνο του 2008 κλείνει με αύξηση πωλήσεων διαφήμισης 62% και η κερδοφορία στο τέλος του χρόνου θα έχει σύμφωνα με τις ενδείξεις αύξηση 100%.

ΑΝΤ1
Ο νέος ‘Πρωινός Καφές’ του ΑΝΤ1 δεν θα έχει ξανθιά στην παρουσίαση. Οι Κατερίνα Ζαρίφη και Νίκος Μουτσινάς παίρνουν τη θέση της Μελέτη και μένει να δούμε κατά πόσο μπορεί ένα πρωινάδικο να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης χωρίς την συμβολή όμορφης παρουσιάστριας. Θα πείτε, ο Γρηγόρης πως μπορεί; Άλλο το MEGA.

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Βήμα (Κυριακή) – Delicatessen (μην το χάσετε)

Βήμα (Κυριακή) – Ανατομία του τρόμου (βιβλίο του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ)

Νέα (Σάββατο) – Γουΐνι το αρκουδάκι (Disney κόμικ)

Έθνος (Σάββατο) – Έλβις Πρίσλεϊ (λεύκωμα και CD)

Έθνος (Σάββατο) – The In-Laws (Μάικλ Ντάγκλας)

Έθνος (Κυριακή) – Two Weeks Notice (Χιου Γκραντ, Σάντρα Μπούλοκ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Kundun (του Μάρτιν Σκορτσέζε)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – The Legend of Zorro (Αντόνιο Μπαντέρας, Κάθριον Ζέτα Τζόουνς)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Γλυκό κορίτσι (βιβλίο της Μαλβίνας Κάραλη)

Kαθημερινή (Σάββατο) –Primeval, Εισβολή από το παρελθόν – Ο 2ος κύκλος της μοναδικής σειράς του BBC (2o DVD από τα 6)

Καθημερινή (Κυριακή) – The State Within (επεισόδια της σειράς)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Rod – Β – Hood (Τζάκι Τσαν)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Λεύκωμα από το Ε – Ιστορικά για τον Α’ΠΠ

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Reservoir Dogs (ο καλύτερος Ταραντίνο)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Plots with a View (Άλφρεντ Μολίνα, Μπρέντα Μπλέθιν, Κρίστοφερ Γουόκεν)

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Φίλαθλος για το γλυκόπικρο χιούμορ.

SuperLeague Formula
Σίγουρα κάτι θα έχετε ακούσει για το ιδιότυπο πρωτάθλημα ποδοσφαιρικών ομάδων με μονοθέσια της F1, όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός. Ενημερωθείτε πλήρως για το θέμα στο άρθρο του AUTO 24 . Τηλεοπτικά, στην κάλυψη είναι ο ALPHA και ο πρώτος αγώνας είναι την Κυριακή στις 14.30.

ALPHA
Σύμφωνα με Δ.Τ του σταθμού οι σειρές ‘Εξαφάνιση’ και ‘Αληθινοί Έρωτες’ θα επιστρέψουν τη νέα σεζόν με νέους κύκλους. Να σημειωθεί πως στην Εξαφάνιση του Στράτου Μαρκίδη, το ρόλο που υποδυόταν ο μακαρίτης Νίκος Σεργιαννόπουλος, θα τον πάρει ο Φίλιππος Σοφιανός.

ΣΚΑΪ
Από αυτή την Κυριακή λίγο μετά τις 21.30 και κάθε εβδομάδα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι εντάσσεται ένα νέο αθλητικό ένθετο με όλα τα γκολ της SuperLeague, φάσεις από ξένα πρωταθλήματα και γενικότερα μια περιεκτική αθλητική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου. Στην παρουσίαση και επιμέλεια ο Δ. Καρμοίρης.

Nova
Η πρώτη φετινή ‘Ώρα των Πρωταθλητών’ ξεκινά την Κυριακή στις 18.00 στο Novasports1, με τον Γιάννη Καραλή στην παρουσίαση. Στις 21.15 θα μεταδοθεί το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Φωτό της ημέρας
La Tomatina 2008. Να ένα έθιμο για τη χώρα μας. Για όλο το έτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα