Mπάλα, τσίπουρο & τοματοσαλάτα

default image

Πριν από 50 χρόνια ο Ρώσος κοσμοναύτης Γιούρι Γκαγκάριν ταξίδεψε στο διάστημα. Οι Ρώσοι και το Google τιμούν τη μνήμη του Γκαγκάριν και οι Έλληνες το δικό τους Γκαγκάριν

Game of Thrones
Την Κυριακή (17/4) κάνει πρεμιέρα η επική σειρά. Από την… ιδέα των 15 λεπτών που μας έδωσε το HBΟ, μάλλον αξίζει τον κόπο.

Αποκαλύψεις
Έκλεισε η εβδομαδιαία εφημερίδα και ενώ δεν είχε συμπληρώσει ούτε ένα χρόνο λειτουργίας. Με δύο λουκέτα έχει συνδέσει το όνομα του ο Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Champions League
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι (21.45, Mega)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα (21.45, Novasports 1)
Άσχετο:  Το Σάββατο (16/4, 23.00 Σκάι) έχει Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα.

50-50
Ξέρετε από τσίπουρο; Αποδείξτε το! Ωραίες οι μικροπινελιές που έχει κάνει το Mega στο σάιτ του.

Πρωτοσέλιδο ημέρας
Η Μακεδονία . Τώρα και Μακεδονομάχος ο περιφερειάρχης.

Bασιλικοί Γάμοι
Αν νομίζατε ότι δεν θα βλέπαμε τον Ουίλιαμ να παίρνει την Κέιτ, γελιέστε. Ο Alpha εξασφάλισε τα δικαιώματα του γάμου που θα γίνει στις 29 Απριλίου. Η ιστοσελίδα του ΒBC ζήλεψε το SPORT 24 και θα έχει και live streaming.

Απ’τον άλλο κόσμο
Και να φανταστεί κανείς ότι πριν λίγα χρόνια απορούσαμε με εκείνους που είχαν τακτοποιήσει τα της κηδείας τους. Στο ίντερνετ κανείς δεν πεθαίνει .

Σαν σήμερα
Πριν από 50 χρόνια ο Ρώσος κοσμοναύτης Γιούρι Γκαγκάριν ταξίδεψε στο διάστημα. Οι Ρώσοι και το Google τιμούν τη μνήμη του Γκαγκάριν και οι Έλληνες το δικό τους Γκαγκάριν.

Βλέπουμε
Μπάρτον Φινκ (Novacinema 2, 22.35).

Woman in black
Θα μπορέσει ο Ντάνιελ Ράντκλιφ να ξεφύγει από τον Χάρι Πότερ; Η ταινία “The Woman in black” είναι η πρώτη του προσπάθεια .

Φωτό της ημέρας

Η τοματοσαλάτα αλλιώς. Από έκθεση της συλλογής του Δημήτρη Δασκαλόπουλου στο μουσείο Γκούγκενχαϊμ στο Μπιλμπάο. Με όλο το σεβασμό απορώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα