Η επιστροφή του Μητσικώστα

default image

Έβγαλε Δ.Τ ο ALPHA και ανακοινώνει τη μεταγραφή του καλοκαιριού λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος. «Ο Γιώργος Μητσικώστας στον Alpha»

Στην Κίνα

Με το τέλος των Ολυμπιακών, ο Ζακ Ρογκ προέτρεψε την κινεζική κυβέρνηση να συνεχίσει να δίνει την ελευθερία που έδινε στα ξένα ΜΜΕ (κατά τη διάρκεια των Αγώνων) και ακόμα μεγαλύτερη. Πάντως σε γενικές γραμμές, σίγουρα υπήρχε μια ελευθερία, ολίγον όμως ελεγχόμενη. Ενδεικτικά να πούμε πως έγιναν πάνω από 30 αναφορές για παρενόχληση στο έργο των δημοσιογράφων, ενώ η οργάνωση Ρεπόρτερς χωρίς Σύνορα ανακοίνωσε πως οι Ο.Α ήταν μια καταστροφή για την ελευθερία Τύπου στην Κίνα, μια και όλα είναι κάτω από το σκληρό έλεγχο της κυβέρνησης.

ΔΟΕ
Από την άλλη η ΔΟΕ έδωσε συγχαρητήρια στην Κίνα για την αποτελεσματικότητα της όσο αφορά τις πειρατικές μεταδόσεις των Αγώνων και την καταπολέμηση αυτών. Σε πάνω από 5.000 προσπάθειες να μεταδοθούν πλάνα από τους Ολυμπιακούς σε ιστοσελίδες βίντεο όπως το YouTube, τα αντανακλαστικά των υπευθύνων ήταν ταχύτατα και το πειρατικό υλικό κατέβαινε αμέσως ή δεν προλάβαινε να ανέβει καν.

Μητσικώστας
Να και τα επίσημα. Έβγαλε Δ.Τ ο ALPHA και ανακοινώνει τη μεταγραφή του καλοκαιριού λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος. «Ο Γιώργος Μητσικώστας στον Alpha». Με δύο μάλιστα εκπομπές. Η πρώτη ονομάζεται ‘Fatus Olus’ και πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι όπου θα το παρουσιάζει ο επιτυχημένος κωμικός και η δεύτερη ‘Ο Γιώργος σφύριξε’, όπου ο Γιώργος Μητσικώστας θα παρουσιάζει με το δικό του σατιρικό τρόπο τα αθλητικά γεγονότα. Τον Σεπτέμβριο. Ανυπομονούμε.

Σειρά

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, μια από τις νέες σειρές του MEGA τιτλοφορείται ‘Ποιος μας πιάνει’ και πρόκειται για μια κωμωδία μυστηρίου με συνταγή ‘Παρά Πέντε’. Πρωταγωνιστούν οι Μαρία Αντουλινάκη, Τάνια Τρύπη, Ελισάβετ Μουτάφη και Τζένη Θεωνά.

ΑΝΤ1
Από τις 8 Σεπτεμβρίου και κάθε βράδυ στις 23.00 θα μεταδίδεται η αμερικανική σειρά Grey’s Anatomy . Ως γνωστό πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη σειρά και στις ΗΠΑ αναμένουν την 5η σεζόν.
Βέβαια το αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 που αναφέρει το Δ.Τ δεν ισχύει καθώς το ALTER μεταδίδει τη σειρά εδώ και πολύ καιρό (κάθε βράδυ στις 21.00). Βέβαια ο ΑΝΤ1 ξέρει και προμοτάρει έξυπνα τις ξένες σειρές του και σίγουρα θα κάνει πολύ καλά νούμερα όσο αφορά την τηλεθέαση. Είδαμε όλοι τι έγινε με Lost και Prison Break.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
‘Σύνταξη μετά τα 60′ διαβάζουμε στον Αγγελιοφόρο . Γιατί εμείς που πάμε για τα 70 κορόιδα είμαστε;

ALTER
Το TV Weekend με τη Βάσια Λόη επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στις οθόνες τους (γιατί στις δικές μας δεν ήταν ποτέ ώστε να επιστρέψει, ενώ το ίδιο ευχόμαστε και για τις δικές σας οθόνες).

DPGR
Ο φωτογραφικός διαγωνισμός του DPGR, συνεργασία με τα καταστήματα Public, με θέμα ‘ Έγχρωμη Φωτογραφία ‘ λήγει σήμερα 25/8. Σπεύσατε.

Εισιτήρια
Ο νέος Μπάτμαν και το φιλμ The Dark Knight έχει πλέον περάσει στη δεύτερη θέση του αμερικανικού box office με 489 εκατ. δολάρια. Πρώτη ταινία δυστυχώς παραμένει ο Τιτανικός, αλλά ακόμα ελπίζουμε… Δείτε πιο κάτω το τοπ-10 των ΗΠΑ:
1. Titanic 600 εκατ. δολάρια 1997
2. The Dark Knight 489 2008
3. Star Wars 460 1977
4. Shrek 2 441 2004
5. E.T. 435 1982
6. Star Wars: Episode I – The Phantom Menace 431 1999
7. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest 423 2006
8. Spider-Man 403 2002
9. Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith 380 2005
10. The Lord of the Rings: The Return of the King 377 2003
Παγκοσμίως, ο Τιτανικός έχει 1,8 δισ. δολάρια και δεν απειλείται.

ALPHA
Μια από τις νέες σειρές του ALPHA ονομάζεται ‘Ο Άγγελος μου, ο διάβολος μου’ και στο καστ βρίσκουμε τους Μαριάννα Τουμασάτου, Μάξιμο Μουμούρη, Βασίλη Χαλακατεβάκη, Γεωργία Τσαγκαράκη.

Σινεμά
Το εξαιρετικό βιβλίο Choke του αγαπημένου συγγραφέα Chuck Palahniuk έγινε ταινία. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο απίθανος Sam Rockwell. Δείτε εδώ το επίσημο σάιτ του φιλμ.

ΝΕΤ
Και μια ανακοίνωση για τους μικρούς μας φίλους (sic):
Αύριο Τρίτη 26 Αυγούστου στις 09.30, η ΝΕΤ θα μεταδώσει τις βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Φωτό της ημέρας
Η Lego λανσάρισε το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχει κατασκευάσει ποτέ προς πώληση. Το μοντέλο του Ταζ Μαχάλ που βλέπετε αποτελείται από 5.922 κομμάτια και στοιχίζει 300 δολάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα