Red 2

Red 2

H ομάδα του «Red» επιστρέφει. Υποτίθεται πιο κεφάτη και πιο γκαζωμένη από ποτέ. Στην πραγματικότητα λίγο πιο κουρασμένη, λίγο πιο άνευρη, αλλά πάντα ακαταμάχητα κυνική.

Επιμέλεια: Ντιν Πάρισοτ

Ο Φρανκ μοιάζει αλλαγμένος. Εχει εγκαταλείψει τις περιπέτειες υψηλού κινδύνου και ζει μια ήρεμη ζωή ζευγαριού, στα προάστια, μαζί με τη Σάρα. Για λίγο. Πριν καν προλάβει ν’ αγοράσει το μπάρμπεκιου για τον κήπο, ο Μάρβιν θα τον παρασύρει σ’ ένα υπερατλαντικό ανθρωποκυνηγητό με έπαθλο ένα φορητό πυρηνικό όπλο που αγνοείται. Στη διαδρομή θα τους ακολουθήσουν, για καλό ή για κακό, ο «καλύτερος πληρωμένος δολοφόνος του κόσμου», μια αισθησιακή Ρωσίδα πράκτορας που παίζει τον Φρανκ στα δάχτυλα, ένας σαρδόνιος επιστήμονας σε απομόνωση και η – σέξι ακόμα κι όταν εξαφανίζει πτώματα με μπουκάλια οξέως – Βικτόρια. Οπως παλιά.

Το πρώτο «Red» του Ρόμπερτ Σουέντκε έκανε πριν δυο χρόνια μια απρόσμενα μεγάλη εμπορική επιτυχία: είχε πολλές και ξέφρενες σκηνές δράσης, ένα καστ που λαχταράς να βλέπεις στην οθόνη και τις πινελιές του μαύρου χιούμορ που του έδιναν ξεχωριστό χαρακτήρα μέσα στο είδος. Αυτήν την επιτυχία προσπαθεί να επαναλάβει το σίκουελ, με τον Ντιν Πάρισοτ στη σκηνοθεσία, αλλά παρότι χρησιμοποιεί τα ίδια συστατικά της συνταγής, ξεχνά το αλάτι και το πιπέρι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα