Όλα για την …αμαρτία, το Sin R1 με τους 525 ίππους και τα 320+ χλμ./ώρα

Όλα για την …αμαρτία, το Sin R1 με τους 525 ίππους και τα 320+ χλμ./ώρα

Είναι σχεδόν άγνωστο στους περισσότερους, όμως είναι εντυπωσιακό τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και επιδόσεων. Αν και γερμανικό, διαθέτει αμερικάνικο κινητήρα (GM) και επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα. Ο λόγος για το Sin R1.

Ήταν ένα από τα αυτοκίνητα που κέντρισαν τα βλέμματα στο πρόσφατο Goodwood Festival of Speed, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για το νέο R1 της Sin (αμαρτία είναι η μετάφραση της λέξης, και αν μη τι άλλο αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα) , δημιούργημα μιας γερμανικής εταιρείας με έδρα το Μόναχο που ειδικεύεται στην κατασκευή supercars για ιδιώτες που το φυσούν το χρήμα.

Πριν από το δυναμικό ντεμπούτο του στο Goodwood, το R1 παρουσιάστηκε στο κοινό τον περασμένο Ιανουάριο στην εκδήλωση Autosport International.

Χτισμένο γύρω από ένα σωληνωτό πλαίσιο και χωροδικτύωμα από άνθρακα, το R1 εξοπλίζεται με έναν κινητήρα από την General Motors, τον LS3 6,2-λίτρων V8 ο οποίος αποδίδει  525 ίππους και κινεί τους πίσω τροχούς μέσω ενός Graziano 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου.

Λέγεται ότι το R1 είναι σε θέση να επιταχύνει από τα  0 στα 100 χλμ./ώρα σε κάτω από 3,0 δευτερόλεπτα και να φτάσει τελική ταχύτητα πάνω από 320 χλμ/ώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα