Seri 24 και Walking Dead

default image

Χθες το βράδυ είδαμε στο FX το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Walking Dead και το καταευχαριστηθήκαμε. Μια χαρά το καστ (μπόνους η Σάρα Τανγκρίτι του Prison Break), απίθανα τα ζόμπι, αρκετές οι φορές που νιώσαμε μια ανατριχίλα.

The Walking Dead
Χθες το βράδυ είδαμε στο FX το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Walking Dead και το καταευχαριστηθήκαμε. Μια χαρά το καστ (μπόνους η Σάρα Τανγκρίτι του Prison Break), απίθανα τα ζόμπι, αρκετές οι φορές που νιώσαμε μια ανατριχίλα. Μην ξεχνάμε και το σκηνοθέτη Frank Darabont (The Shawshank Redemption, The Green Mile). Και ακόμα είναι μόνο η αρχή. Μόλις το ένα τρίτο του πρώτου τόμου του κόμικ (το είχαμε δίπλα μας και το συμβουλευόμασταν) καλύφθηκε στο πρώτο επεισόδιο. Συνολικά υπάρχουν μέχρι στιγμής 12 τόμοι.
Ο πρώτος κύκλος της τηλεοπτική σειράς αποτελείται από 6 επεισόδια ενώ σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Καθημερινή
Καλά το βλέπατε δωρεάν μέχρι τώρα το pdf της Καθημερινής. Πλέον θα χρεώνεται .

Times
Η News International ανακοίνωσε πως οι Times και οι Sunday Times έχουν 105.000 συνδρομητές. Οι σταθεροί μηνιαίοι είναι περίπου οι μισοί ενώ υπάρχουν και χρήστες που αγοράζουν κάποια φύλλα και όχι σε σταθερή βάση.

SERI 24
Φτάσαμε λοιπόν στην Τετάρτη, ώρα για αποκαλυπτήρια. Διαβάστε εδώ περισσότερα και πάρτε μέρος στο νέο παιχνίδι του SPORT 24, Seri24 .
Τα σημεία κλειδιά είναι η δωρεάν εγγραφή και οι σωστές προβλέψεις. Α, και τα 100.000 ευρώ.

Mega
Την Πέμπτη τα μεσάνυχτα η πρεμιέρα του Ουκ Αν Λάβεις Παρά Του Μη Έχοντος. Εδώ μπορείτε να δείτε το sneak preview.

ANT1
Σήμερα στις 21.00 έχει πρεμιέρα ο Σπύρος και η εκπομπή του ‘ Με το Δεξί ‘. Ένας είναι ο Σπύρος. Ο Σούλης.

Gaming
Σε τέτοιο μουσείο, ναι να πάω.

Treasure Link
Μωρά σε κουτιά .

Φωτό της ημέρας
Στη Μπανγκόκ. Υποτίθεται σε ζωολογικό πάρκο και όχι σε τσίρκο. Σε μέρος που προστατεύουν τα ζώα και όχι τα βασανίζουν και εξευτελίζουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα