Το www.vrisko.gr γιορτάζει τα 3α του γενέθλια

Το www.vrisko.gr γιορτάζει τα 3α του γενέθλια

Η Νο1 Μηχανή Τοπικής Αναζήτησης στην Ελλάδα με πάνω από 2,5 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες/μήνα, γιορτάζει 3 επιτυχημένα χρόνια και χαρίζει δώρα σε 3 τυχερούς επαγγελματίες

Το www.vrisko.gr, η Νο1 Μηχανή Τοπικής Αναζήτησης στην Ελλάδα με πάνω από 2,5 εκατομμύρια* μοναδικούς χρήστες τον μήνα, γιορτάζει 3 επιτυχημένα χρόνια και χαρίζει δώρα σε 3 τυχερούς επαγγελματίες, διοργανώνοντας έναν διαγωνισμό στο Facebook.

Οι 3 τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή 1.000 ευρώ για διαφημιστική προβολή στο vrisko ή/και στον Επαγγελματικό Κατάλογο του 11880.

Κάθε επαγγελματίας ή επιχείρηση που ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, μπορεί να μπει στη σελίδα του Vrisko.gr στο Facebook και να δηλώσει συμμετοχή μέχρι τις 22 Ιουλίου.

Το www.vrisko.gr παρέχει ευκαιρίες τοπικής προβολής και διαφήμισης, λειτουργώντας σαν την ιδανική πλατφόρμα διαφήμισης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Οι διαφημιζόμενοι στο www.vrisko.gr, μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας του, έχουν δει σημαντική αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών στη σελίδα τους, στον χρόνο που περνάει ο επισκέπτης σε αυτή, καθώς και στις πωλήσεις τους.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 3 χρόνων λειτουργίας του, το www.vrisko.gr γιορτάζει μαζί με τους επαγγελματίες χαρίζοντάς τους δώρα και ευχαριστώντας τους έμπρακτα για την υποστήριξή τους.

*Πηγή: Google Analytics

Λίγα λόγια για τη NewsphoneHellas

Η NewsphoneHellas είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών μέσω εναλλακτικών δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Internet.

Μέσω του 11880, του Έντυπου Επαγγελματικού Καταλόγου 11880 και του www.vrisko.gr δίνει αφενός μια ολοκληρωμένη λύση αναζήτησης (local search) στους χρήστες και αφετέρου τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής και έντυπης προβολής σε κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα