Nissan. Για μόλις 100 τυχερούς η Special Edition GT-R Opal

Nissan. Για μόλις 100 τυχερούς η Special Edition GT-R Opal

Όταν παρουσιάζεται μια ειδική έκδοση του Nissan GT-R, όπως και να το κάνουμε αποτελεί είδηση. Γιατί το γιαπωνέζικο αυτοκίνητο, είναι ένα supercar που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον γερμανικό και ιταλικό ανταγωνισμό. Τουναντίον. Σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύεται ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Γνωρίζατε ότι το Opal (οπαλίνα, όπως συνηθίζεται να το λέμε στην Ελλάδα) είναι ένα πέτρωμα που συναντάτε εν αφθονία στην Αυστραλία και εκείνο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το ότι το χρώμα του διαφέρει αναλόγως με την γωνία κάτω από την οποία θα το δεις;

Ίσως αυτός να είναι ο λόγος για τον οποίο η συγκεκριμένη έκδοση του Nissan GT-R πήρε την ονομασία Opal. Γιατί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γιαπωνέζικη φίρμα, το νέο χρώμα, το «Midnight Opal», είναι τέτοιο που κάνει το αυτοκίνητο «να λάμπει όπως ένα κόσμημα ενώ το χρώμα αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού και τη γωνία θέασης».

Όλα τα μοντέλα Opal είναι εξοπλισμένα με πίσω αεροτομή από ίνες άνθρακα και ζάντες από σφυρήλατο αλουμίνιο με επίστρωση τιτανίου, και διαθέτουν επίσης έναν χρυσό αριθμό μοντέλου στο χώρο της μηχανής.

Η παραγωγή της έκδοσης GT-R Opal περιορίζεται σε 100 κομμάτια παγκοσμίως ενώ δεν υπάρχουν αλλαγές στο αυτοκίνητο που συνεχίζει με τον 545 hp 3.8-λίτρων twin-turbo V6 κινητήρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα