Μεγάλη απώλεια, μεγάλη θλίψη

default image

Δυστυχώς τα νέα το Σάββατο νωρίς το πρωί ήταν πολύ άσχημα. Ο συνάδελφος Λάζαρος Μουρκάκος απεβίωσε. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του

Απώλεια
Δυστυχώς τα νέα το Σάββατο νωρίς το πρωί ήταν πολύ άσχημα. Ο συνάδελφος Λάζαρος Μουρκάκος απεβίωσε. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του.

Ραδιόφωνο
Το διάστημα 7 Μαρτίου με 3 Απριλίου, ο Σκάι πρώτευσε με μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών 12,9%. Ακολούθησαν, Ρυθμός με 8,2%, Nova Σπορ FM με 7,8%, Derti με 7,5%, Athens Dee Jay με 7,3%, Δίεση με 7,1%, Μελωδία με 6,9%, Kiss και Red με 6,8%.

Ποζάροντας
Με  λακούβες .

Τηλεθέαση
Σχεδόν τα ίδια για την εβδομάδα 28 Μαρτίου με 3 Απριλίου, με μία όμως ηχηρή διαφορά. Το MEGA είχε 21,7%, ο ΑΝΤ1 18,2%, ο ALPHA 15,4%, το STAR 10,5%, η ΝΕΤ 7,8%.
 

Το ΣΚΑΪ 5,1% και το ALTER μόλις 3,5%! Το Alter κάτω από το Σκάι δεν έχει ξαναγίνει, ενώ και το νούμερο είναι εξωπραγματικό βάσει του παρελθόντος του σταθμού. Το πρόγραμμα που προβλήθηκε ήταν κονσέρβες και σειρές και εκεί είναι προφανώς η εξήγηση. Μεταξύ μας βέβαια ήταν η καλύτερη εβδομάδα που έχει γνωρίσει το συγκεκριμένο κανάλι. Φαίνεται όμως πως χωρίς Αυτιά και Χατζηνικολάου δουλειά δεν γίνεται.
Κατά τα άλλα, 3% η ΕΤ3 και 2,9% η ΕΤ1.

Ζάχαρη
Αν σου έρθει όρεξη για κόκα κόλα, πιες μια κέτσαπ.

Κυριακάτικες
Σάρωσε, για τα δεδομένα, η Καθημερινή (Γαστρονόμος, Θεοδωράκης) την περασμένη εβδομάδα με 193 χιλ. φύλλα. Στη 2η θέση το Βήμα με 133 χιλ., στην 3η το Πρώτο Θέμα με 116. Στις 109 χιλ. φύλλα η Ελευθεροτυπία (καιρό είχε να σπάσει κατοστάρα), 97 για το Έθνος, 94 η Real news. Ελεύθερος Τύπος και Ριζοσπάστης είχαν 38 και 21 αντίστοιχα, από 13 είχαν Espresso και Αποκαλύψεις, 10 χιλ. το Παρόν. Πάλι 10 αναγνώστες του Δημοκρατικού λόγου έκαναν το κορόιδο και δεν πήραν την αγαπημένη τους εφημερίδα με αποτέλεσμα να πουληθούν μόνο 150 φύλλα.

Treasure Link
Πίθηκοι . Δεν είναι όλοι ίδιοι.

Φωτό της ημέρας
Το πιο ωραίο σκι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα