Η πρόκληση ξεκινάει

default image

Την Τετάρτη 3/11 στις 12:00μμ η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000 ευρώ σε μετρητά

SPORT 24
Την Τετάρτη 3/11 στις 12:00μμ η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000 ευρώ σε μετρητά.

El Classico
Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 22.00 η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγαλύτερο αγώνα της Ευρώπης. Ξεκαθαρίζουμε ότι θα το δείξει το Conn-X TV για να κάνετε το κουμάντο σας.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Ελεύθερος . Αυτά και άλλα ωραία γίνονται στην Ελλάδα. Πόσοι νεκροί θα ξαναζωνταντέψουν την Κυριακή;

Σας έλειψε;
Εμένα όχι. Η Αλεξάνδρα Καπελετζή μετά το “Έχεις Γράμμα” επιστρέφει λίγα χρόνια μετά και πάλι στον ΑNT1 με κυριακάτικη εκπομπή που θα κάνει ανασκόπηση στα νέα της εβδομάδας. Ώρα και για το Mega να βγάλει από τη ναφθαλίνη το “7+7″ του Θόδωρου Ρουσόπουλου.

Καθημερινή
Έξυπνη κίνηση του συγκροτήματος Αλαφούζου να μοιράσει dvd για τη Μάχη του Μαραθώνα με το φύλλο της Τρίτης (2/11). Δεν τη βρίσκεις εύκολα στο περίπτερο σήμερα την εφημερίδα.

London Boulevard

Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του συγγραφέα της οσκαρικής ταινίας “The Departed”, Γουίλιαμ Μόναχαν. Ο Κόλιν Φάρελ και η Κίρα Νάιτλι υποδύονται το ζευγάρι.

Τράπουλα
Δείξε μου το τραπουλόχαρτο σου, να σου πω ποιος είσαι και τι θα κάνεις.

AnOther
Είναι περισσότερο από ακόμα ένα περιοδικό για τη μόδα και τις τέχνες γενικότερα.

Ξυπνητούρια
Το ηφαίστειο Μεραπη στην Ινδονησία συνεχίζει να σκορπίζει τον θάνατο και τον πανικό.

Eurosport
Επιτέλους άλλαξε! Η ιστοσελίδα του σπουδαίου τηλεοπτικού δικτύου μας επιτρέπει πλέον να περιηγηθούμε στην πρώτη σελίδα του ισπανικού ή του γερμανικού Eurosport. Τόσο καιρό είχε κολλήσει το βρετανικό στον υπολογιστή μου.

ΣΚΑΪ
Βρίσκεται σε αναζήτηση ελεύθερου καναλιού για να πουλήσει το NBA. Ποιος καναλάρχης θα δώσει χρήματα για να αποκτήσει ένα προϊόν που δεν έχει διαφήμιση; Κανείς.

Φωτό της ημέρας
Ένας Μαορί βγάζει τη γλώσσα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή! Από την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στη λίμνη Καραπίρο της Νέας Ζηλανδίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα