“Τα παιδιά βοηθούν παιδιά” και χαρίζουν χαμόγελα στο κέντρο της Αθήνας

“Τα παιδιά βοηθούν παιδιά” και χαρίζουν χαμόγελα στο κέντρο της Αθήνας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δράση του infokids.gr που πραγματοποιήθηκε στις 14 & 15 Νοεμβρίου 2014 στον πεζόδρομο της Κοραή στην Αθήνα

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο περίπτερο του infokids.gr παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες της πρώτης ημέρας, για να προσφέρουν ρούχα, τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, φάρμακα και παιχνίδια, μέσω της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η προσφορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Χαμογελαστά πρόσωπα έφτασαν από κάθε γωνιά της Αθήνας με γεμάτες σακούλες στα χέρια. Με σύνθημα «Τα παιδιά βοηθούν παιδιά» οι μικροί μας αναγνώστες, με ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς, διάλεξαν μόνοι τους τα παιχνίδια και τα ρούχα που θέλησαν να χαρίσουν σε άπορες οικογένειες.

Την δεύτερη ημέρα ο πεζόδρομος της Κοραή πλημμύρισε από τις παιδικές φωνούλες των λιλιπούτειων πρωταγωνιστών του αγαπημένου οικογενειακού μιούζικαλ Annie. Τα χαριτωμένα κοριτσάκια άφησαν για λίγο τ η σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ και έδωσαν τον δικό τους παλμό στη φιλανθρωπική μας ενέργεια. Ο απολογισμός της διήμερης δράσης μάς γέμισε ελπίδα και αισιοδοξία!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα