ΒΙΝΤΕΟ. Vencer Sarthe, το ολλανδικό supercar

ΒΙΝΤΕΟ. Vencer Sarthe, το ολλανδικό supercar

Το supercar των 622 ίππων από την Ολλανδία, έχει τιμή 250.000 λίρες και η παραγωγή του περιορίζεται σε ένα αυτοκίνητο το μήνα!

Λοιπόν, το Vencer Sarthe είναι η απάντηση στις Ferrari και τις Lamborghini. Ο κινητήρας του συγκεκριμένου super car, εξελιγμένος από Hennessey, και προέρχεται από την General Motors. Το μοτέρ είναι V8, χωρητικότητας 6,3 λίτρων και αποδίδει 622 άλογα.

 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του αγγλικού περιοδικού Autocar (από όπου προέρχεται και το βίντεο), τον Steve Sutcliffe, πρόκειται για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο.

Το συγκεκριμένο όχημα, ακολουθεί τα αμερικανικά πρότυπα και δεν διαθέτει ηλεκτρονικά βοηθήματα. Έτσι, ο οδηγός θα πρέπει να διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα, για να τιθασεύσει την τεράστιο ιπποδύναμη, που κινεί τους πίσω τροχούς.

 

Το Sarthe επιταχύνει  από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα. Η τιμή του κυμαίνεται στις 250.000 αγγλικές λίρες, έτσι θα πρέπει να είναι…τρελός κάποιος που θα διαθέσει αυτό το ποσό για να το αποκτήσει.

Αυτό φαίνεται να το γνωρίζει και η Vencer, η οποία ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του μοντέλου θα περιοριστεί σε ένα αυτοκίνητο το μήνα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα