Άντρες και Εντεκάδες

default image

Δέκα φιλμ διεκδικούν το Όσκαρ της καλύτερης ταινίας, κάτι που κάνει δυσκολότερο το έργο σας στην πρόβλεψη των νικητών στο φετινό διαγωνισμό των Media*

Engadget

Όταν τα πράγματα ξεφεύγουν,
κλείνεις τα σχόλια. Αυτή η φράση τα λέει όλα ‘Some of you out there in the world of anonymous grandstanding have gotten the impression that you run the place, but that’s simply not the case’.

Status

Μερικοί από τους άντρες της χρονιάς όπως αναδείχθηκαν χθες: Σάκης Ρουβάς, Νικ Καλάθης, Έκτορας Μποτρίνι, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Σισέ, Τζίμης Πανούσης.
Το Star θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση την τελετή την ερχόμενη Τρίτη στις 21.00.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Σοκ, πακέτο, οδυνηρά, θυσίες, κόλαση (για Μενεγάκη είναι αυτό), καταιγίδα, μάχη, φωτιά, βάρη, σκληρά, επώδυνα και δραματικά. Διαλέξτε .

Όσκαρ
Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν μάλιστα με 10 φιλμ να διεκδικούν το βραβείο της καλύτερης ταινίας. Γεγονός βέβαια που θα κάνει δυσκολότερο το έργο σας στην πρόβλεψη των νικητών στο φετινό διαγωνισμό των Media*. Σε λίγες μέρες λοιπόν με πλούσια (sic) δώρα.

Το ίντερνετ
Και η κατάσταση του.

B rowser
Διαβάστε εδώ τα νούμερα που καταγράφονται για τη χρήση των IE, Firefox, Chrome, Safari κλπ. Σε πτώση ο Explorer, σε άνοδο ο Chrome, σταθερός ο Firefox.

Παιχνίδια
Με το φως .

lol
Αν λέγανε την αλήθεια στο ίντερνετ.

Βίντεο
Διάσημοι Έλληνες σε διαφημίσεις .

To iPad
Και οι βελτιώσεις του.

Σκάι
Η τελετή βράβευσης των Χρυσών Εντεκάδων του Σκάι πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ στο Μέγαρο. Θα μεταδοθεί τα μεσάνυχτα σε μαγνητοσκόπηση από το σταθμό.

Treasure Link
Μια επιλογή με τα καλύτερα από το Yahoo! Answers. Ασφαλώς το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι οι απαντήσεις που δίνονται (πατήστε τα λινκ).

Φωτό της ημέρας
Τρεις γατόπαρδοι παίζουν με μία αντιλόπη και μετά την αφήνουν να φύγει. Αλήθεια ή Ψέματα (διαβάστε το σχόλιο στις δύο κάτω φωτογραφίες);

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα