Μαϊμούδες made in China

default image

Τις καυτές ημέρες που προηγήθηκαν στα πεδία των μαχών στον Καύκασο, Ρώσοι χάκερς είχαν εξαπολύσει μεγάλης κλίμακας επίθεση σε γεωργιανά σάιτ

Στο Πεκίνο


Κινέζικα
προϊόντα . Στο τέλος θα αποκαλυφθεί και πως ο Γιάο Μινγκ είναι ο Σακίλ Ο’ Νιλ μεταμφιεσμένος.

Gmail
Προχθές το δημοφιλές Gmail είχε προβλήματα για αρκετές ώρες και οι υπεύθυνοι της Google έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη . Ποιός το κάνει αυτό; Μπράβο τους. Να σημειωθεί ακόμα πως πλέον το web e-mail της Google έχει φτάσει να έχει χωρητικότητα πάνω από 7 GB.

Lost
Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει με τον 5ο κύκλο στις αρχές του 2009. Στην επίσημη σελίδα του ABC μπορείτε να δείτε μερικά πολύ ενδιαφέροντα βιντεάκια.

Κυβερνοπόλεμος
Τις καυτές ημέρες που προηγήθηκαν στα πεδία των μαχών στον Καύκασο, Ρώσοι χάκερς είχαν εξαπολύσει μεγάλης κλίμακας επίθεση σε γεωργιανά σάιτ. Συγκεκριμένα στο ειδησεογραφικό Civil.ge (τώρα είναι εντάξει) αναγκάστηκαν να “γυρίσουν” τη ροή ειδήσεων στο μπλογκ της Google, ώστε να μην πάψει ο κόσμος να ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα.

Χάρτες

Όσο αφορά το Google Map οι υπεύθυνοι του κολοσσού της πληροφορικής προσπάθησαν να μείνουν ουδέτεροι και κατέστησαν, από την αρχή των εχθροπραξιών, αδύνατο να δει κάποιος λεπτομέρειες σε δρόμους και πόλεις της Γεωργίας, αλλά και των γειτονικών περιοχών της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις πολεμικές επιχειρήσεις,. Όχι πως πιστεύουμε πως η Ρωσία θα είχε την ανάγκη των συγκεκριμένων χαρτών.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα για το Pax Russa.

Μπάλα
Στη Nova τελικά και τα δύο μεγάλα παιχνίδια. Σήμερα Τετάρτη στις 21.00 στο novasports1 το Ανόρθωση – Ολυμπιακός και στις 21.45 στο novasports6 το Σπάρτα Πράγας – Παναθηναϊκός. Live και τ δύο στο SPORT 24.

Πόλεμος
Κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού χθες στην πόλη Γκόρι της Γεωργίας, ο απεσταλμένος δημοσιογράφος της ΝΕΤ, Φίλιος Στάγκος και η ομάδα του κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους. Ο οδηγός του οχήματος που επέβαιναν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ένας Ολλανδός εικονολήπτης (σε άλλο αυτοκίνητο) σκοτώθηκε.

Στην Κίνα

Παρότι η Δευτέρα είναι εργάσιμη ημέρα, οι Κινέζοι τηλεθεατές όλο και βρήκαν λίγο χρόνο να παρακολουθήσουν Ολυμπιακούς Αγώνες (συγκεκριμένα πάνω από 362 εκατ. άνθρωποι).

Στο ίντερνετ
Δείτε πιο κάτω τη λίστα με τα 10 σάιτ που είχαν τις περισσότερες επισκέψεις τις 2 πρώτες μέρες των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.
1. NBC Olympics
2. Yahoo Olympics
3. AOL Olympics
4. Beijing2008.cn
5. New York Times Olympics
6. ESPN Olympics
7. USA Today Olympics
8. Olympics. org
9. BBC Olympics
10. Sports Illustrated Olympics
Στο 11. λογικά θα είναι το SPORT 24.

Γκίνες
Τα Ρεκόρ Γκίνες έχουν το επίσημο κανάλι τους στο Dailymotion. Δείτε εδώ μερικά απίστευτα βίντεο.

Φωτό της ημέρας
Ο Μάικλ Φελπς είναι ο αθλητής με τα περισσότερα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια (11) στην ιστορία των Αγώνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα