Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: Samsung SMX-C10, ROG OC ...

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: Samsung SMX-C10, ROG OC Station, Pentax K-7, LG Electronics LCD LH5000 και Sony VAIO P Series.
Samsung SMX-C10








Με τεχνολογία Hyper Image Stabilization για την εξάλειψη των θολών εικόνων, περιστρεφόμενη οθόνη LCD 2.7 ιντσών με υψηλή ευκρίνεια 230.000 dot καθώς και το φακό Active Angle της Samsung (οπτικό zoom 10Χ), η νέα ψηφιακή βιντεοκάμερα της Samsung διακρίνεται τόσο για την κρυστάλλινη της αισθητική όσο και τις υψηλές της επιδόσεις.




ROG OC Station




Overclocking χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις;



Μόνο με το γύρισμα ενός περιστρεφόμενο διακόπτη και υπό συνθήκες λειτουργίας;



Ναι! Με το ROG OC Station της Asus, το overclocking είναι πλέον εύκολη υπόθεση και για τους αρχάριους.



Τα αποτελέσματα των ενεργειών του εμφανίζονται σε μια οθόνη LCD τριών ιντσών, όπου καταγράφονται επίσης οι θερμοκρασίες που επικρατούν στο εσωτερικό του υπολογιστή.



Παράλληλα, παρέχεται και η δυνατότητα για ρύθμιση της γωνίας της οθόνης για καλύτερη παρακολούθηση των αποτελεσμάτων.




Sony VAIO P Series








Βασισμένα στον Intel Atom Z520, τα νέα υπερ-φορητά PC της Sony έρχονται με μνήμη 2048MB (ενσωματωμένη), σκληρό δίσκο των 80 GB Ultra ATA και οθόνη 8 ιντσών X-black, ανάλυσης 1600 x 768. Με βάρος μόνο 638 γρ και υποστήριξη High-speed mobile broadband 3G (μεταξύ άλλων συνδεσιμοτήτων) είναι μια
ολόφρεσκια σχεδιαστική πρόταση για φορητότητα, πλοήγηση στο ίντερνετ και εργασία εν κινήσει.




Pentax K-7



Όταν η φωτογράφηση έχει ακραίες απαιτήσεις, η Pentax K-7 τις εκπληρώνει στο ακέραιο χάρη στα μοναδικά της τεχνικά χαρακτηριστικά: Αντοχή σε Σκόνη / ψύχος -10°C, Πλήρη Αδιαβροχοποίηση, Ταχύτητα Λήψης 5,2 fps, Αυτόματη Οριζοντίωση, Ενσωματωμένο Ηλεκτρονικό Αλφάδι, Κλείστρο 1/8000 sec., Φωτομέτρηση 77 τμημάτων, Εκτεταμένο Δυναμικό Εύρος!



Με την Pentax K-7 η φωτογράφηση γίνεται απόλαυση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.




LG Electronics LCD LH5000



Χάρη στην τεχνολογία TruMotion 200Hz, η νέας σειρά LCD τηλεοράσεων LH5000 ξεχωρίζει για την ποιότητα εικόνας και την υποστήριξης ανάλυσης FULL HD 1080p. Με δυναμική αντίθεση 80.000:1 και Super IPS τεχνολογία επιτυγχάνει κρυστάλλινη ευκρίνεια εικόνας και ρεαλιστική κίνηση, ακόμη και σε σκηνές δράσης που εκτυλίσσονται με μεγάλη ταχύτητα.



Μια σειρά οθονών για αληθινό σινεμά στο σαλόνι μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα