Το νέο ταξίδι των Renault και Dacia στην ελληνική αγορά

Το νέο ταξίδι των Renault και Dacia στην ελληνική αγορά

Την ιδιαίτερη έμφαση που θα δοθεί στην ανάπτυξη του δικτύου Renault και Dacia, ώστε η εξυπηρέτηση των πελατών να είναι η καλύτερη δυνατή, επεσήμανε στην διάρκεια της παρουσίασης της νέας αντιπροσωπείας των δύο εταιριών στην Ελλάδα, ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της TEOREN Α.Ε. κ. Βασίλης Θεοχαράκης.

Η παρουσίαση της νέας εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Renault και Dacia έγινε πριν δύο 24ώρα στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

«Είναι σημαντική , για μένα και την οικογένειά μου, γιατί ενισχύει την πεποίθησή μας ότι, ακόμα και σε μια δύσκολη περίοδο, πάντα πρέπει να μπορούμε να βλέπουμε μπροστά και να δράττουμε τις ευκαιρίες.  Σκοπός είναι να βάλουμε αυτές τις δύο μάρκες στη συνείδηση του καταναλωτή και να πείσουμε το αγοραστικό ότι είναι έτοιμες να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαι βεβαίως ότι θα τα καταφέρουμε », επεσήμανε στην διάρκεια της παρουσίασης ο κ. Θεοχαράκης.

Η νέα εταιρεία φέρει την ονομασία TEOREN, και όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, τα γράμματα προέρχονται από τα αρχικά Θεοχαράκης και Renault .

«Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για εμάς. Μεγάλη χαρά για να εγκαινιάσουμε τη νέα ισχυρή συνεργασία Renault – Θεοχαράκη που επίσημα πλέον αντιπροσωπεύει τις μάρκες Renault – Dacia. Πρόκειται για έναν παγκόσμιο κολοσσό  που στρατηγικά στοχεύει και το πετυχαίνει να βρίσκεται σταθερά και για πολλά χρόνια στην κορυφή», είπε από την πλευρά της η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Ντένι Θεοχαράκη ενώ ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Ιακωβίδης, πρόσθεσε:  «Έχουμε μία από τις πιο δυνατές και αποτελεσματικές ομάδες. Θα ακολουθήσουμε ανταγωνιστική πολιτική τιμών…. Οι στόχοι μας όμως δεν εξαρτώνται με την πώληση. Επιθυμούμε η αγορά να αποτελέσει για το νέο μας πελάτη την αρχή μιας θετικής εμπειρίας μετά την πώληση».

Όπως τόνισε ο κ. Ιακωβίδης η πλούσια γκάμα των μοντέλων της Renault σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το νέο Clio είναι από τα πλέον ανταγωνιστικά μοντέλα στην κατηγορία του, αποτελούν τα εχέγγυα για μια πετυχημένη πορεία της μάρκας στην ελληνική αγορά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα