8/8/08, η μαγική ημερομηνία

default image

Αυτό είναι είδηση. Ο Ελεύθερος Τύπος της Γιάννας Αγγελοπούλου δεν αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο
Ελεύθερος Τύπος για τη μη αφιέρωση του πρωτοσέλιδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Περιμέναμε πως η ιδιοκτήτρια της εφημερίδας, Γιάννα Αγγελοπούλου, που διοργάνωσε (εξαιρετικούς) Ολυμπιακούς Αγώνες πριν 4 χρόνια στην Αθήνα, θα αφιέρωνε όλο το σημερινό φύλλο στη μεγάλη αθλητική γιορτή.

Πεκίνο 2008
Τις τελευταίες μέρες σας δίνουμε λινκ με αφιερώματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τους New York Times και άλλα σάιτ. Σήμερα που ξεκινούν οι Αγώνες θα σας δώσουμε και το καλύτερο. Το αφιέρωμα του SPORT 24 για όλα τα Ολυμπιακά Αθλήματα. Πατήστε εδώ .

Σινεμά
Γύρισαν άλλοι και άλλοι, δεν θα γύριζε ο Μελ Γκίμπσον; Όταν ο 66χρονος Χάρισον Φορντ επιστρέφει με Ιντιάνα Τζόουνς, θα μείνει πίσω ο 52χρονος Μελ Γκίμπσον και το Φονικό Όπλο;
Φαίνεται λοιπόν πως το Leathal Weapon 5 είναι προ των πυλών αφού σύμφωνα με φήμες συμφώνησαν και ο Μελ Γκίμπσον και ο Ντάνι Γκλόβερ. Το 4ο φιλμ της σειράς βγήκε στους κινηματογράφους πριν 10 χρόνια.

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι (Άννα Φόνσου, Γιάννης Γκιωνάκης)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – The Dukes of Hazzard (Τζέσικα Σίμπσον)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Sex and the city (βιβλίο, 2ο μέρος)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Το αίνιγμα του κινέζικου καρφιού, του Ρόμπερτ Βαν Γκούλικ

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Τρίλιζα (επιτραπέζιο παιχνίδι)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Το γουρουνάκι και η μεγάλη παρέα του Γουΐνι)

Έθνος (Σάββατο) – Kill Bill Vol. 2 (Ούμα Θέρμαν)

Έθνος (Κυριακή) – What women want (Μελ Γκίμπσον, Έλεν Χαντ)

Βήμα (Κυριακή) – Νέα σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων (Πυροβολισμοί στου Συρανό, του Ρέιμοντ Τσάντλερ)

Βήμα (Κυριακή) – Οι 4 Σωματοφύλακες (Τσάρλτον Χέστον, Όλιβερ Ριντ, Μάικλ Γιορκ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Body Shots (Αμάντα Πιτ, Τάρα Ρέιντ)

Καθημερινή (Κυριακή) – Μίκης Θεοδωράκης Τα Μεγάλα Έργα (4ο soundtrack από 9)

Φωτογραφία
Δείτε εδώ μερικές ωραίες φωτογραφίες με σύννεφα και εδώ μια συλλογή με ωραίες ταράτσες στη Ν. Υόρκη.

Στη Ρωσία
Ως γνωστό ο πρόεδρος της Ρωσίας ονομάζεται Μεντβέντεβ. Οι τεράστιες αφίσες όμως στη Μόσχα και σε άλλες μεγάλες πόλεις όπου αναγράφεται ‘ WWW.MEDVEDEV.RU Η Καλύτερη Υγεία στη Ρωσία’, δεν έχουν καμία σχέση με το νεόκοπο πρόεδρο. Μια ιδιωτική ιατρική κλινική με πρόεδρο ένα συνονόματο του αρχηγού του κράτους της Ρωσίας έχει από το 2003 κλείσει το παραπάνω domain name και τώρα βγάζει χρήματα για το λόγο ότι απλά ήταν πολύ τυχερή.

Εξώφυλλο
Σύμφωνα με δημοσκόπηση στο Magazine Week τα 8 καλύτερα εξώφυλλα περιοδικών είναι αυτά εδώ . Μερικά είναι όντως εμπνευσμένα.

Windows
Ενώ η Microsoft ανακοινώνει πωλήσεις της τάξης των 180 εκατ. μονάδων, όσο αφορά τα Windows Vista, η Hewlett-Packard (HP) πουλάει ακόμα τόνους PC με Windows XP επάνω. Που θα πάει, θα γίνει η αλλαγή.

Πειράματα
Διαβάστε εδώ το πολύ ενδιαφέρον άρθρο της εφημερίδας ‘Τα Νέα’ με πέντε παράξενα πειράματα, όπως για παράδειγμα γιατί δεν μπορούμε να γαργαλήσουμε τον εαυτό μας.

WordPress
Καλή, όμορφη, λειτουργική και πάνω απ’ όλα open-source, η δημοφιλής πλατφόρμα μπλόγκινγκ WordPress . Έχει βέβαια και ατέλειες, συγκεκριμένα 140. Τόσα είναι τα αδύνατα σημεία που εντοπίστηκαν και τα οποία ανοίγουν το δρόμο σε πιθανούς “εισβολείς”.

Φωτό της ημέρας

Το εικονιζόμενο Κινεζάκι γεννήθηκε σήμερα 8/8/2008 την ημέρα που ξεκινούν στο Πεκίνο οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2008. Οι γονείς του αποφάσισαν να το ονομάσουν Ao Yun, δηλαδή ‘Ολυμπιακό’…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα