”Game of Thrones 3”: ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν μας πάει μια βόλτα πίσω από το Τείχος

default image

Λίγα 24ωρα απομένουν για την μεγάλη πρεμιέρα του ''Game of Thrones 3'' και η ανυπομονησία μας κορυφώνεται. Κάντε μία βόλτα πίσω από το Τείχος

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Μ’ ένα 7λεπτο making of βίντεο, ο συγγραφέας των «Game of Thrones» βιβλίων μας βάζει πίσω από το Τείχος και μας περιηγεί στον κόσμο των Γουάιλντλινγκς – λίγες μέρες πριν ο Τζον Σνόου παρουσιαστεί επίσημα στον Βασιλιά, στην μεγάλη πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς.

Λίγα 24ωρα απομένουν για την μεγάλη πρεμιέρα του «Game of Thrones 3» και η ανυπομονησία μας κορυφώνεται – μαζί με το διαφημιστικό βομβαρδισμό του ΗΒΟ, που γνωρίζει πολύ καλά πώς να μας κρατάει στην άκρη της καρέκλας μας. «Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον Βασιλιά πίσω από το Τείχος» ήταν η τελευταία ατάκα της Ιγκριτ στον Τζον Σνόου. Στεκόντουσαν μαζί στην κορυφή του λόφου, όπου για πρώτη φορά κανείς είχε ορατότητα στο βασίλειο των Γουάιλντλιγνκς.

Τι ακριβώς θα συναντήσει ο Σνόου περνώντας το τελευταίο σύνορο του Νότιου Γουέστερος θα το μάθουμε σε ελάχιστες μέρες. Να όμως που εμείς δεν χρειάζεται να περιμένουμε λεπτό παραπάνω. Όχι απλά θα περιηγηθούμε πίσω από το Τείχος (που από τον πρώτο κύκλο αποτελούσε μεγάλο μυστήριο), αλλά θα το κάνουμε και με τον καλύτερο οδηγό: ο συγγραφέας των «A Song of Ice and Fire» βιβλίων (πάνω στα οποία βασίζεται η σειρά) Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν μας βάζει στον κόσμο των Γουάιλντλινγκς και μας εξηγεί λεπτομέρειες για τη φυλή που κρατάει αιχμάλωτο τον νόθο γιο του Νεντ Σταρκ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και απολαύστε την προσωπική σας ξενάγηση

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα