Οι Ολυμπιακοί στη σέντρα

default image

Ο νέος αθλητικός ραδιοσταθμός "Σέντρα FM 103,3", τα σχέδια του Στέλιου Κούλογλου και η χάρη της Κατερίνας Στικούδη που έφτασε μέχρι τις ΗΠΑ

Σέντρα και Γκολ!

Δεν έχει και λίγα ονόματα ο νέος αθλητικός ραδιοσταθμός ‘Σέντρα FM 103,3′, που ξεκινά στις 30 Αυγούστου. Βασίλης Σκουντής και Γιάννης Φιλέρης, Φίλιππος Συρίγος και Κώστας Καίσαρης, Βασίλης Βεργής και Ανδρέας Δημάτος, Μένιος Σακελαρόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Γιάννης Μπίλιος, Στέλιος Μαρκάκης και Κώστας Καραπαπάς, Νίκος Κατσαρός.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος . Μετά τη σοκολάτα, πρόβλημα και με τα ποτά.

Στις ΗΠΑ
Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη της Κατερίνας Στικούδη . Μπράβο.

Ολυμπιακοί Αγώνες
Ξεκινούν αύριο Παρασκευή. Δείτε εδώ ένα καταπληκτικό(!) αφιέρωμα των New York Times με όλες τις χώρες και όλα τα μετάλλια που έχουν κερδίσει από το 1896 μέχρι το 2004.

City 99,5
Σύμφωνα με το Δ.Τ του ραδιοσταθμού City, ‘Την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν ημέρες ραδιοφώνου’. Τα ονόματα που διαβάζουμε πως θα μετέχουν στο πρόγραμμα του σταθμού είναι πολλά και καλά και φαίνεται πως η διοίκηση τα δίνει όλα πλέον για μια νέα αρχή πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη. Ενδεικτικά, εκπομπή θα έχουν οι Λιάνα Κανέλλη, Σεραφείμ Κοτρώτσος, Μανόλης Κοττάκης, Παύλος Τσίμας (ως έκτακτος ειδικός αναλυτής), Γιάννης Νένες, Ηλίας Μαμαλάκης, Ανδρέας Ρουμελιώτης, Παναγιώτης Τιμογιαννάκης, Θεόδωρος Πάγκαλος, Λάμπης Ταγματάρχης , Χρήστος Φερεντίνος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Μόνο ο Ψαριανός λείπει.

Λόπεζ Λόμονγκ
Είναι μόλις 23 ετών και όμως τι ζωή ε;

Περίεργες ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων
Μη χάσετε τα 2 μέρη ( A και B ) από το MEN 24.

Στο ίντερνετ
Φαίνεται πως το σχέδιο τηλεόραση με πολυμετοχική βάση του Στέλιου Κούλογλου δεν προχωρά και πλέον η ομάδα του έχει άλλα σχέδια. Το Νοέμβριο θα βγει το κανάλι Tvxorisinora που θα αντικαταστήσει το πειραματικό Banana-Republic . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

MySpace και Cartier
Εδώ μπορείτε να δείτε τη σελίδα που έχει φτιάξει η φίρμα Cartier στο MySpace. Ουσιαστικά είναι αφιερωμένη στην κολεξιόν ‘Love’ και οι επισκέπτες μπορούν να δουν ρομαντικά βίντεο με την ανάλογη μουσική επένδυση. Η σελίδα έχει πάνω από 3.800 φίλους, μεταξύ των οποίων τους Στινγκ και Λου Ριντ και θεωρείται πολύ “χάι”. Να τονίσουμε πως η Cartie είναι η πρώτη γκλαμ φίρμα που διαφημίζεται σε social network.

Φωτό της ημέρας
Με το καλό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα