TEDxKalamata 2012: Γιώργος Καραμπάτος

TEDxKalamata 2012: Γιώργος Καραμπάτος

Ποιός είναι ο Γιώργος Καραμπάτος, ομιλητής του TEDxKalamata 2012

Το TEDxKalamata διοργανώνεται από μια ομάδα 30 εθελοντών στις 14 Δεκεμβρίου 2012. Το ρητό που συνοδεύει αυτήν την πρωτοβουλία είναι: “Planting Τhe Seed/Leading Decentralization”, δηλαδή, “Φυτεύοντας Τον Σπόρο/Οδηγώντας Την Αποκέντρωση”.

Για πρώτη φορά λοιπόν, φυτεύεται στην Καλαμάτα ο σπόρος του TED, σηματοδοτώντας την αναπτυξιακή προοπτική με γνώμονα τη βιωσιμότητα, αποβλέποντας στην υγιή αποκέντρωση.

Aνάμεσα στους ομιλητές, θα είναι και ο Γιώργος Καραμπάτος

Ειδικός σε θέματα τουριστικού και δικτυακού marketing και με πολύπλευρη επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του τουρισμού, ήταν επί μια 20ετία Γενικός Δ/ντής του Ξενοδοχειακού, Συνεδριακού & Αθλητικού συγκροτήματος ELITE VILLAGE στην Καλαμάτα, του οποίου τo managment και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών βραβεύτηκε από την International Award for Hotel and Catering Industry με το 1 Βραβείο για τις εξαιρετικές του υπηρεσίες στον χώρο του τουρισμού, των ξενοδοχείων, της γαστρονομίας και του catering.

Συνεχίζοντας αυτή την παράδοση, είναι σήμερα ιδιοκτήτης του παραδοσιακού Καφέ-παντοπωλείου και εκθετηρίου μεσσηνιακών προϊόντων “ΜΥΛΟΠΕΤΡΑ”(Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας) που αποτελεί σημείο αναφοράς, ως χώρος αυθεντικών γεύσεων και εκλεκτής τοπικής γαστρονομίας και έχει διακριθεί από τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ. Έχει ευρύτατη δραστηριότητα σε ευρω-μεσογειακό επίπεδο και έχει χρηματίσει Πρόεδρος του Αραβο-ελληνικού Επιμελητηρίου και επί 3 συνεχείς 4ετίες Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Εμπνευστής των πολιτιστικών διαδρομών «Δρόμοι της Ελιάς», είναι σήμερα Εκτελεστικός Δ/ντής του ομώνυμου Οργανισμού, ο οποίος χαίρει διεθνούς αναγνώρισης για τις καινοτόμους προτάσεις βιώσιμης ανάπτυξης προς όφελος των ελαιοπαραγωγικών περιοχών τις οποίες υλοποιεί (Unesco, Συμβούλιο της Ευρώπης, Διεθνές Επιμελητήριο–Quebec Καναδά κ.α)

Σας υπενθυμίζουμε πως οι εγγραφές για το πρώτο TEDxKalamata έχουν ξεκινήσει. Μπείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης για περισσότερες πληροφορίες.

http://www.TEDxKalamata.com

http://www.facebook.com/TEDxKalamata

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα