Νέα Μανωλάδα στην Αλεξανδρούπολη: Κτηνοτρόφος έβγαλε όπλο και απείλησε αλλοδαπούς

Νέα Μανωλάδα στην Αλεξανδρούπολη: Κτηνοτρόφος έβγαλε όπλο και απείλησε αλλοδαπούς

Δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία πήγαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα του πατέρα τους από Έλληνα κτηνοτρόφο και δέχτηκαν σφαίρες

Τη “δόξα” των πιστολέρο επιστατών στη Νέα Μανωλάδα φαίνεται ότι ζήλεψε ένας 44χρονος ημεδαπός στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος απείλησε με όπλο αλλοδαπούς, που πήγαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα του πατέρα τους. 

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης, όταν δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία, ηλικίας 26 και 24 ετών, πήγαν με το αυτοκίνητο τους στο ποιμνιοστάσιο του 44χρονου στις Φέρες, απαιτώντας να τους δώσει τα χρήματα που όφειλε στον πατέρα τους.

Ο 44χρονος δεν αναγνώριζε το χρέος του και απείλησε τον έναν με κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα ενώ κατά τη φυγή των δύο Βούλγαρων με το όχημα, πυροβόλησε μία φορά, προκαλώντας φθορές στο αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Μία μέρα μετά, το πρωί της Παρασκευής (12/07), ο 44χρονος πήγε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε στις αρχές. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα