Δεν… τρέχει η RML

Δεν… τρέχει η RML
rml_sd

Το budget cap αποτελεί εμπόδιο στην συμμετοχή της RML. Ατύχημα είχε ο Ραϊκόνεν (vds)

Ποια είναι η RML



H RML τα τελευταία 25 χρόνια έχει μπει δυναμικά στον χώρο του αυτοκινήτου, έχοντας έντονη παρουσία στο Πρωτάθλημα Τουρισμού με την εταιρία της Chevrolet. Ο συγκεκριμένος κατασκευαστής είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει κινητήρες Cosworth, αλλά μετά την ακύρωση της συμμετοχής της κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα ισχύσει. Βέβαια πιθανή εισαγωγή της στο άθλημα, μελλοντικά δεν αποκλείεται βάση της ανακοίνωσής της.




Η ανακοίνωση της RML



«Οι αβεβαιότητες σχετικά με τις λεπτομέρειες του budget cap και τη συμμετοχή των ομάδων και των κατασκευαστών μας οδήγησε στο να μην δηλώσουμε τελικά συμμετοχή για το 2010».



Συνεχίζοντας η RML, με τα λεγόμενα της δεν κλείνει την…πόρτα της Formula 1. «Παρόλα αυτά, η RML παραμένει ανοιχτή στο να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα F1 στο μέλλον και θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις από κοντά. Την ίδια στιγμή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τη FIA και τη διαχείριση της F1 για τις προσπάθειες να προσεγγίσουν με νέο τρόπο τους αγώνες και να διασφαλίσουν το άθλημα στο μέλλον».




Συνεχίζει με το… κεφάλι κάτω η BMW- Sauber



Το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε ένα κακό όνειρο, για την ομάδα της BMW- Sauber. Μιλώντας στο GP Week, ο επικεφαλής των μηχανικών της ομάδας Γουίλι Ραμπφ, πιστεύει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.



Αρχικά ο Ραμπφ κατηγορηματικά δήλωσε πως «Προς το παρόν, ούτε εξετάζουμε, ούτε καν συζητάμε αυτό το σενάριο. Σίγουρα του χρόνου θα έχουμε διαφορετικά αυτοκίνητα πάλι αφού θα είναι σχεδιασμένα κατάλληλα έτσι ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα κουβαλώντας μεγάλο φορτίο καυσίμου αλλά από τη στιγμή που οι κανονισμοί σε ότι αφορά την αεροδυναμική παραμένουν αμετάβλητοι, τότε υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να μάθουμε φέτος και να τα χρησιμοποιήσουμε στο μονοθέσιο του 2010».




Το ατύχημα του Κίμι Ραϊκόνεν



Η αγάπη του Κίμι Ραϊκόνεν για τους αγώνες ράλι είναι γνωστή και δεδομένη. Μετά από τους δύο αγώνες που είχε στο Φιλανδικό πρωτάθλημα- πάντα σε χιονισμένες διαδρομές- ήρθε η στιγμή για να γευτεί και την εμπειρία της ασφάλτου, στο Rally della Marca, στην περιοχή του Τρεβίζο.



Ο Φιλανδός οδηγός αγωνιζόμενος με το Fiat Abarthe Grande Punto (αμάξι που προετοιμάζει η ομάδα του Τόμι Μάκινεν). Ο Κίμι ήταν 8ος, όμως στην 3η ειδική διαδρομή βγήκε εκτός δρόμου, έπεσε πάνω σε ένα βράχο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.













Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα