Κερδισμένο το εναλλακτικό δελτίο

default image

Στο STAR η Ελεονώρα Μελέτη από την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν για να εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο
Ελεύθερος για τις καταγγελίες της Πυροσβεστικής.

STAR
Στο STAR η Ελ. Μελέτη από την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν για να εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Μια χαρά της ταιριάζει. Και το STAR κάνει καλή μεταγραφή και η Μελέτη θα χαλαρώσει από την πίεση των πρωινάδικων.

Ολυμπιακοί Αγώνες
Δείτε εδώ μερικά απίθανα βιντεάκια, που αλίευσε το ΜΕΝ 24, με ευτράπελα από περασμένους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δάδα
Μια και πιάσαμε του Ολυμπιακούς δείτε εδώ ένα ωραίο αφιέρωμα στις δάδες από το 1936 μέχρι σήμερα, από τους New Yok Times.

Σινεμά
Θυμίζει το Monsters Inc. αλλά δεν είναι της Pixar. Όπως και να ‘χει, το τρέιλερ του animation Monsters Vs Aliens , είναι υποσχόμενο.

Γευστικότατο
Η γνωστή social bookmark ιστοσελίδα Delicious άλλαξε προς το καλύτερο λιγάκι τα πράγματα και πλέον έχει πιο απλό και πιο εύχρηστο layout. Επίσης δεν χρειάζεται πια να πληκτρολογείτε το  del.icio.us με τις τελίτσες. Κάνει και το  delicious.com .

LEGO
Δείτε εδώ μερικά άλμπουμ φτιαγμένα από Lego και μαντέψτε ποια είναι πριν διαβάσετε πιο κάτω τις απαντήσεις.

Στην Ινδία
Εκεί είναι φαίνεται τα λεφτά. Στην Ινδία που έχει και πολύ κόσμο. Ο Ρούπερτ Μέρντοχ αποφάσισε να επενδύσει λοιπόν στην Ινδία με την εταιρεία του, Star Group Ltd, 100 εκατ. δολάρια για να ανοίξει 6 νέα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια. Ήδη το γκρουπ του Μέρντοχ έχει 17 σταθμούς στη χώρα, ενώ συνολικά εκπέμπει σε 53 ασιατικές χώρες.

Χάντμπολ
ΕΤ1 και σπορτ+ θα καλύψουν τηλεοπτικά τη νέα αγωνιστική περίοδο χάντμπολ. Συγκεκριμένα, όλοι οι εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Euro2010 θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΤ1, ενώ οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών θα μεταδοθούν απευθείας από το ψηφιακό σπορτ+.

Φωτό της ημέρας
Μπορεί να μοιάζει με τον Πρετεντέρη αλλά είναι ο Άλιστερ Ντέρλινγκ, Υπουργός Οικονομικών της Μ. Βρετανίας. Διαδηλωτές έβαλαν μάσκες με το πρόσωπό του για να ζητήσουν μείωση του φόρου στη μπύρα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα