Ο Λάκης απειλεί τη Σπιναλόγκα

default image

Στις 21.50 επαναπροβάλλονται τα δύο πρώτα επεισόδια σε μορφή τηλεταινίας. Απέναντι στη Σπιναλόγκα θα βρεθεί απόψε στον Alpha (21.00) ο δυνατότερος αντίπαλος, ο Λάκης Λαζόπουλος ένα 24ωρο μετά τη συνέντευξη του Παπανδρέου. Μαζί του και ο αξεπέραστος Χάρρυ Κλυνν

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Οι διευθυντές είχαν κέφια! Δύσκολη επιλογή. Θα επιλέξουμε την προφανέστερη: Τον Ελεύθερο . Μακριά από εμάς το πρωτοσέλιδο της Ακρόπολις (σ.σ. εκφράζω προσωπική άποψη).

To Nησί
Στις 21.50 επαναπροβάλλονται τα δύο πρώτα επεισόδια σε μορφή τηλεταινίας. Απέναντι στη Σπιναλόγκα θα βρεθεί απόψε στον Alpha (21.00) ο δυνατότερος αντίπαλος , ο Λάκης Λαζόπουλος ένα 24ωρο μετά τη συνέντευξη του Παπανδρέου. Μαζί του και ο αξεπέραστος Χάρρυ Κλυνν.

Το Νησί 2
Η επιτυχία ενός ξένου μυθιστορήματος προκάλεσε τη γέννηση μιας ολόκληρης βιβλιογραφίας για τη Σπιναλόγκα και τη νόσο του Χάνσεν. Αυτό διαπιστώσαμε σε μια βόλτα σε κεντρικό βιβλιοπωλείο. Μαθαίνουμε έστω και αργά!

Εφημερίδες
Άλλαξαν τα δεδομένα! Την Πέμπτη (28/10) θα κυκλοφορήσουν οι αθλητικές εφημερίδες λόγω του ματς του Ολυμπιακού με τη Μπάμπεργκ. Tην Παρασκευή (29/10) οι πολιτικές.

ΣΚΑΪ
Μπορεί το κανάλι να εγκατέλειψε τα αθλητικα, αλλά δεν έχει γυρίσει την πλάτη του στις ξένες σειρές. Την Πέμπτη (28/10, 22.00) θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς “The Good Wife” με πρωταγωνίστρια τη Τζουλιάνα Μαργκούλις (σ.σ. η νοσοκόμα της “Εντατικής”). Ο Κρις Νοθ (Mr Big στο Sex & the City) επέστρεψε στις σοβαρές σειρές.

RIP

H Sony δεν θα κατασκευάσει άλλα walkman . Θυμάμαι το πρώτο δικό μου: Μαύρο με γαλάζια κουμπάκια. Φυσικά δεν ήταν Sony. Από τα χέρια της αδερφής μου πέρασε στα δικά μου. Κάπου υπάρχει μαζί με τις δεκάδες κασέτες που δεν έχουν λόγο ύπαρξης, αλλά λυπόμαστε να τις πετάξουμε.

i
Η νέα εκδοτική προσπάθεια της εφημερίδας Independent . Κοστίζει λίγο και διαβάζεται γρήγορα. Οι δικές μας Free Press φαίνονται καλύτερες και είναι και τζάμπα. Καλή μας Independent, λυπάμαι αλλά άργησες.

Φωτό της ημέρας
H κυρία κάνει αμέριμνη τις βόλτες της στις γραμμές των τρένων. Εμείς ταλαιπωρούμαστε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα