Οι Χαμένοι στο novacinema

default image

Lost? Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα. Το SPORT 24 στο iPhone. Ίντερνετ, Το 2009 σε αριθμούς. Tο νέο πολυαναμενόμενο γκάτζετ της Apple.

Lost?

Found! Χάρη στη nova. Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου είναι η πρεμιέραστις ΗΠΑ με διπλό επεισόδιο, 2 μέρες μετά, συγκεκριμένα την Πέμπτη 4Φεβρουαρίου στις 22.00, ο 6ος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς είναιστο
novacinema1.

Καταπληκτικά νέα, δεν θυμόμαστε να έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο. Μπράβο στη nova.

(Προχθές υπήρξε ανάλογο σχόλιο στα Media* και μας φαινόταν δύσκολο να το πιστέψουμε. Ο φίλος της στήλης είχε δίκιο). 

Το SPORT 24 στο iPhone

Ιδού οι αντιδράσεις για την τιμή της εφαρμογής. 

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα και ‘Το αλάτι βλάπτει όπως το τσιγάρο’.
Μη δω κανένα να βάζει αλάτι σε εστιατόριο…

Ίντερνετ
Το 2009 σε αριθμούς. Τρομακτικά νούμερα.

Για την Αϊτή
Μπείτε εδώ ή εδώκαι διαβάστε για το Μαραθώνιο του Σκάι και της Unicef. Στείλτε ένα SMS,πάρτε ένα τηλέφωνο, βάλτε ότι μπορείτε στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Big Picture
Οι καλύτερες φωτογραφίες από την Αϊτή μέχρι σήμερα. Πρόσωπα.

Lost
Η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών είναι κοντά. Διαβάστε εδώ τις 100 ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις.

Greek Idol
Πάει και ο Κότσιρας. Η κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου του Alpha πουξεκινά το Μάρτιο, αποτελείται πλέον από τους Δημήτρη Κοντόπουλο, ΚώσταΚαπετανίδη και Μάρω Θεοδωράκη. Χωρίς όνομα δηλαδή που κάνει αίσθηση.

Σινεμά
Σήμερα, αύριο το πολύ, το φιλμ ‘Τιτανικός’  βυθίζεταιγκρεμίζεται από την κορυφή του παγκόσμιου box office. Το Avatarυπολείπεται μόλις 5-6 εκατ. δολάρια και έτσι είναι παραπάνω από σίγουροπως ο Τζέιμς Κάμερον θα δει άλλη μια ταινία του στην πρώτη θέση.

Βραβεία
Τα Όσκαρ αργούν ακόμα, όμως σχεδόν κάθε μέρα όλο και κάποιοι βραβεύονται στο Χόλιγουντ. Δείτε εδώ τα βραβεία των Ηθοποιών, εδώ των Κριτικών και εδώ των Παραγωγών.


FX

Εκτός από τη nova, το FX δίνει το παρών και στη Conn-x TV.

Tablet
‘Θα είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ’ δήλωσε ο Στιβ Τζομπς για το νέο πολυαναμενόμενο γκάτζετ της Apple.
Για να δούμε.

Treasure Link
Δέκα διαφορετικά ημερολόγια για το 2010.  

Φωτό της ημέρας
Στο Κόπα Άφρικα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα