SOS από (Αφροδίτη) Σημίτη

default image

Το paintball, που τσούζει, το νέο iPhone, η Αφροδίτη Σημίτη και ο πρώην πρωθυπουργός

Πάλι 1ο το Πρώτο Θέμα την περασμένη εβδομάδα με 163 χιλ. φύλλα. Στη 2η(!) θέση η Real news με 130, ακολούθησαν Καθημερινή και Βήμα με 110 και 108 αντίστοιχα. Ακόμα, το Έθνος είχε 90 χιλ., η Ελευθεροτυπία 83, ο Ελεύθερος Τύπος 29 χιλ.

iPhone5
Εδώ μπορείτε να δείτε ένα πολύ καλό infographic για το νέο iPhone και τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει γι’ αυτό. Όλα τα τελευταία νέα στο iPhoneHellas.gr .

Tumblr of the Day
Star Wars Fans Unite.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 19 με 25 Σεπτεμβρίου MEGA (17,8%) και ΑΝΤ1 (17,3%) δώσανε δυνατή μάχη και ο το πρώτο κέρδισε στα σημεία. Οι υπόλοιποι σταθμοί έλαβαν, 12,6% το ALTER (ασανσέρ έχει καταντήσει, τη μια βδομάδα 7% την άλλη 12%) με 12,6%, το STAR με 9,6%, ο ALPHA με 8,9%, ΣΚΑΪ και ΝΕΤ με 6,7%, ΕΤ3 με 3,1% και ΕΤ1 με 2,4%.

Η Μάχη
Κάπως έτσι περάσαμε το πρωινό του Σαββάτου μας. Το Paintball είναι κατάσταση τσούζει αλλά σ’ αρέσει, πονάνε τα παΐδια μου αλλά μετά θα πάω για παϊδάκια.

Gaming
Παίζεις βίαια παιχνίδια; Είσαι λιγότερο βίαιος στη ζωή σου. Επιτέλους να λάμψει η αλήθεια .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελπίζουμε η εφημερίδα να εννοεί την Αφροδίτη Σημίτη και τις μουσικές της στο Best Radio και όχι τον πρώην πρωθυπουργό. Δεν έχουμε κουράγιο να διαβάσουμε παρακάτω.

Διαμαρτυρίες
Και βέβαια έχει και από Ελλάδα .

Βραβεία
Οι νικητές των διαφορετικών Νόμπελ. Αυτό στη φαρμακευτική ιδιαίτερα σημαντικό.

Φωτό της ημέρας
Τα σπόρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα