Πάμε για τρέξιμο;

Πάμε για τρέξιμο;

WIND Running Team: Μάθε περισσότερες πληροφορίες για τον 7ο  Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, την Κυριακή 1η Απριλίου

Αν νομίζεις ότι το τρέξιμο είναι για… κάποιους, μάλλον έχεις λάθος πληροφορίες! 

Η άνοιξη είναι η ιδανικότερη περίοδος για να ξεκινήσεις, οπότε μην το καθυστερείς καθόλου!

Επειδή, όμως, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός κάνε την αρχή στον 7ο  Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος. Κυριακή 1η Απριλίου, μπορείς να βάλεις τα αθλητικά σου και να τρέξεις μέσα στη Θεσσαλονίκη. Αν δεν αντέχεις Μαραθώνιο, τρέξε στα 5 ή στα 10χλμ.

Περισσότεροι από 3.000 Θεσσαλονικείς και δρομείς από όλοι την Ελλάδα, αθλητές και ερασιτέχνες έχουν ήδη δώσει ραντεβού.

Μεταξύ τους και οι 800 δρομείς της WIND Running Team, που θα «τρέξουν για καλό σκοπό», αφού για κάθε μια συμμετοχή στην ομάδα, η WIND θα δωρίσει 10€ στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Η συμμετοχή σε ένα τέτοιο γεγονός είναι εξαιρετική ιδέα για όποιον ενδιαφέρεται να τρέξει ή να περπατήσει γρήγορα, στην άδεια από αυτοκίνητα πόλη και να ανακαλύψει πόσο ωραία είναι η Θεσσαλονίκη όταν δίνεται στους πολίτες της για να την απολαύσουν χωρίς το άγχος της καθημερινότητας.

Μπες στο http://www.wind.com.gr/gr/wind/megas-alexandros/ και ανακάλυψε τα οφέλη που προσφέρει το τρέξιμο, βρες συμβουλές για το πώς να ξεκινήσεις, τα ιδανικά σημεία που μπορείς να τρέξεις στην πόλη και μπες στο πνεύμα, ειδικά τώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει και η μέρα έχει μεγαλώσει!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα