Κίνα και ΕΡΤ θέλουν… πολιτισμό

default image

Η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στην ιδιωτική τηλεόραση που την ανέδειξε. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια δεν θα παραμείνει στην κρατική τηλεόραση

Avatar
Μετά τους Καθολικούς της Αυστραλίας η υπερπαραγωγή του Τζέιμς Κάμερον δέχεται πόλεμο και από τους Κινέζους! Σταματάει σε 1.628 2-D αίθουσες της χώρας η προβολή της ταινίας. Πάντως στην Ταϊβάν ένας θεατής έχασε τ η ζωή του!

ΕΡΤ
Η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στην ιδιωτική τηλεόραση που την ανέδειξε. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια δεν θα παραμείνει στην κρατική τηλεόραση. Τη θέλουν πολύ στον ANT1, την παλιά της γειτονιά. Για πρωινή εκπομπή; Για δελτίο; Για εβδομαδιαία εκπομπή;

ΕΡΤ 2
“Μας λείψατε”, μας είπε η Μπήλιω Τσουκαλά τη Δευτέρα (18/01) στην πρεμιέρα του “Έχει γούστο”. Αντίθετα με την Τσαπανίδου, θα παραμείνει στην ΕΡΤ, καθώς το προφίλ της ταιριάζει με την… πολιτιστική ταυτότητα που θέλουν στο ραδιομέγαρο.

Αϊτή
Θλίψη και έντονο προβληματισμό προκαλεί νέο φωτορεπορτάζ .

Θέμα
Απλό και εύχρηστο το νέο σάιτ .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Απογευματινή . Φαίνεται δεν έχει φτάσει ακόμα στο κέντρο που στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας.

Fox Life
Έκανα μία βόλτα και με έπιασε θλίψη. Τι μας δείχνουν εδώ; Ποιος επιλέγει τα προγράμματα ;

Επαναλήψεις
Υπάρχουν (λίγες) ελληνικές σειρές που δεν σε πειράζει να τις βλέπεις ξανά και ξανά. Τη μοναδική εκπομπή που βλέπουμε ευχάριστα είναι η “Μπουκιά και συχώριο” του Ηλία Μαμαλάκη. Έχει σημασία το ταξίδι και ο όχι o προορισμός (κατσαρόλα).

Hawai 5-0
Στα σκαριά βρίσκεται το ριμέικ της ιστορικής σειράς . Στο καστ πάντως δεν θα βρίσκεται ο αείμνηστος πρωταγωνιστής, Τζακ, “Book’ em, Danno”, Λορντ .

Φωτό της ημέρας
Όταν η υπερβολή γίνεται πρόκληση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα