Απαράδεκτα πράγματα

default image

Το μεγάλο αφιέρωμα για τα 20 χρόνια από την έναρξη της καλύτερης σειράς της ελληνικής τηλεόρασης. Συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και βίντεο με τις καλύτερες στιγμές

Είναι κατά κοινή ομολογία μια από τις καλύτερες ελληνικές σειρές που είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε. Διαβάστε το επικό αφιέρωμα για τα 20 χρόνια Απαράδεκτοι , με συνεντεύξεις από όλο το καστ (Σπύρος Παπαδόπουλος, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γιάννης Μπέζος, Ρένια Λουϊζίδου, Βασίλης Χαλακατεβάκης).

Kindle Fire
Θα μπορούσες να το πεις και ταμπλέτα του φτωχού με τα 199 δολάρια (145 ευρώ) που κοστίζει το σούπερ νέο Kindle Fire που λανσάρει η Amazon. Υποστηρίζει βιβλία, κόμικς, σειρές, ταινίες, παιχνίδια, σερφάρισμα, εφαρμογές και είναι σίγουρα το πιο τίμιο tablet.

Ο Jeff Bezos λέει στην ανακοίνωση του “There are two types of companies: those that work hard to charge customers more, and those that work hard to charge customers less. Both approaches can work. We are firmly in the second camp”.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Υπάρχει κούρεμα και κούρεμα.

Daily
Το εγχείρημα του Μέρντοχ στο iPad δεν πάει και πολύ καλά. Για να έρχεται μία η άλλη πρέπει η ψηφιακή εφημερίδα να έχει 500.000 αναγνώστες την εβδομάδα και έχει με το ζόρι 120.000.

ΑΝΤ1
Το Transformers: Revenge of the Fallen έχει ο ΑΝΤ1 την Κυριακή στις 21.00.

Καταπληκτικές
Φωτογραφίες.

Tumblr of the Day
The Village Voice.

Tweet: Add to Favorites
Κοστάνσο.

Free-press
LifO
Athens Voice

Treasure Link
Everything is Terrible.

Φωτό της ημέρας
Όποιος θέλει να χαρίσουμε στην Ελλάδα το χρέος της να σηκώσει το χέρι του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα