Όχι άλλα ριάλιτι

default image

Άλλο ένα κακόγουστο λαϊκό ριάλιτι ξεκινά στον ALPHA την Πέμπτη στις 23.00 με σκοπό να σώσει τα ξενοδοχεία που δεν σταυρώνουν πελάτη

Design

Απίθανα
προϊόντα με αποκορύφωμα βέβαια τα ποτήρια.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Λεφτά υπάρχουν, οπότε πολλοί και οι ταμίες. Η Αυριανή .

ALPHA
Άλλο ένα κακόγουστο λαϊκό ριάλιτι ξεκινά στον ALPHA την Πέμπτη στις 23.00 με σκοπό να σώσει τα ξενοδοχεία που δεν σταυρώνουν πελάτη (ρίξτε τις τιμές-είναι μια λύση). Ονομάζεται Hotel Inspector και θυμίζει αυτά τα ριάλιτι που προσπαθούν να ανακάμψουν εστιατόρια, σπίτια, περιουσίες, αλλά κάμπτουν την αισθητική και την αξιοπρέπεια. Αν βάλεις τα Πάμε Πακέτο και Κάτι Ψήνεται αναρωτιόμαστε, ‘Τί δρόμο έχει πάρει ο σταθμός της Κάντζας’;

Χρυσές Σφαίρες
Εδώ και εδώ (και βίντεο) μπορείτε να δείτε τους νικητές της 67ης απονομής των Golden Globes. Θριάμβευσε το Avatar και ο Τζέιμς Κάμερον.
Η βράβευση του Michael Hall (Dexter).

Μιλώντας για το Avatar
Στο 1,6 δισ. δολάρια έχουν ανέβει τα έσοδα του Avatar παγκοσμίως και είναι πλέον σίγουρο πως θα ξεπεράσει τον Τιτανικό (1,8).

T attoo

Διαφορετικά τατουάζ . Αυτό με την καμηλοπάρδαλη είναι από τα πιο σέξι που έχουμε δει.

Σινεμά
Μερικές από τις ταινίες της χρονιάς.

STAR
Το πολύ καλό Eastern Promises του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ προβάλλει αύριο Τρίτη στις 23.30 το Star.

24
Σίγουρα έχετε σταματήσει εδώ και αρκετούς κύκλους να το παρακολουθείτε και φαντάζεστε πως έχει τελειώσει. Όχι όμως. Ο 8ος κύκλος ξεκίνησε χθες και ο Τζακ Μπάουερ είναι πιο τσαντισμένος από ποτέ (sic).

Στα άκρα
Στα τέλη του μήνα, η Βίκυ Φλέσσα και η εκπομπή της ‘Στα Άκρα’ θα είναι στη ΝΕΤ με νέα επεισόδια. Για δημιουργικές νύχτες Παρασκευής στο σπίτι.

Απίθανα
Πόστερ κινηματογραφικών ταινιών .

Treasure Link
Ένα βίντεο αφιερωμένο στα τάλεντ σόου.

Φωτό της ημέρας
Στο Παρίσι. Σε μια μικρή πόλη της Ινδίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα